ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Brad Pitt - Angelina Jolie: Τέλος στην οικογενειακή θεραπεία

Άνω - κάτω και πάλι οι σχέσεις τους

Μαρία Στυλιανού

Brad Pitt και Angelina Jolie, μια σχέση που μπορεί να έχει τελειώσει εδώ και χρόνια όμως η δικαστική τους διαμάχη καλά κρατεί.

Λογικό είναι να έχουν πολλά θέματα να διευθετήσουν αν κανείς αναλογιστεί όχι μόνο την κοινή τους περιουσία μετά από τόσα χρόνια αλλά και τα 6 παιδιά τους. Λίγο καιρό πριν δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μια ισορροπία στις σχέσεις τους ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας όπου ο γνωστός ηθοποιός θεάθηκε να φεύγει από το σπίτι της πρώην συζύγου του.

Τώρα δημοσιεύματα της Daily Mail αναφέρουν ότι έχουν πλέον σταματήσει την συστημική οικογενειακή θεραπεία που έκαναν με τη βοήθεια ψυχοθεραπευτή με αυτό να δείχνει ότι μάλλον τα πράγματα έχουν πάρει και πάλι την κάτω βόλτα.

Η κύρια διαφωνία τους φαίνεται να έχει να κάνει με την κηδεμονία των παιδιών τους και τον χρόνο που θα μπορούν να περνούν με αυτά. Εκτός από τον 19χρονο γιό τους ο οποίος μπορεί μόνος του να αποφασίσει (αν και ξέρουμε καλά ότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του αφού δεν μιλάνε σχεδόν καθόλου) για τους άλλους πέντε η μάχη δίνεται ακόμα στα δικαστήρια.

Μεταξύ των εντάσεων αυτών το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν αποκαλύφθηκε η νέα σχέση του ηθοποιού με την Nicole Poturalski η οποία είναι παντρεμένη αλλά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα βρίσκεται σε «ανοιχτό» γάμο. Και ναι όσα χρόνια και να πέρασαν αυτό είναι κάτι που ενόχλησε την Jolie.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X