ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Βίσση: H ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της

Το συγκινητικό βίντεο για τα 92α γενέθλια της μητέρας της.

Μαρία Καραμάνου

Η σημερινή μέρα 21 Μαρτίου αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή για την οικογένεια της Άννας Βίσση, καθώς γιορτάζει τα 92α γενέθλια της αγαπημένης της μητέρας, της Σοφίας. Σε μια κίνηση που αντανακλά την αγάπη και τον σεβασμό της προς τη μητέρα της, η Άννα Βίσση μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο με σπάνιες φωτογραφίες τους, αναδεικνύοντας τις κοινές τους στιγμές και τη σημαντική παρουσία της μητέρας της στη ζωή της.

Μέσα από αυτό το ζεστό και αγαπημένο βίντεο, η Βίσση αφιερώνει στη μητέρα της τις πιο θερμές της ευχές για τα γενέθλιά της, επισημαίνοντας τα 92 χρόνια ζωής της και την ανεκτίμητη παρουσία της στη ζωή της. Με τις σπάνιες φωτογραφίες που δείχνουν τις κοινές τους στιγμές, η Άννα Βίσση δίνει έμφαση στην ευτυχία, την αγάπη και την ανάμνηση των στιγμών που έζησαν μαζί.

Μέσα από αυτήν την κίνηση, η δημοφιλής τραγουδίστρια δείχνει την εκτίμησή της και τον σεβασμό της προς τη μητέρα της, δημιουργώντας έναν συγκινητικό και αξέχαστο τρόπο για να γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Μέσα από αυτήν την κίνηση, η Άννα Βίσση μας υπενθυμίζει τη σημασία της οικογένειας και της αγάπης, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να τιμούμε και να εκφράζουμε την εκτίμησή μας προς αυτούς που αγαπάμε.

Δείτε το βίντεο εδώ:

@annavissiofficial 92 years and still here Happy birthday Mama !! Video @TheVissiExperience πρωτότυπος ήχος - annavissiofficial
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση