ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Billie Eilish: Μετά τα πράσινα, μπλε και ξανθά μαλλιά μας δείχνει τη νέα τάση

Τα pigtails με το ρετρό στοιχείο.

Μαρία Καραμάνου

Η νεαρή τραγουδίστρια της μουσικής βιομηχανίας, Billie Eilish, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το μοναδικό της ταλέντο και την ξεχωριστή προσωπικότητά της. Στα 21 της χρόνια, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των θαυμαστών της με τον μοναδικό ήχο και το εκκεντρικό της στυλ.

Οι εμφανίσεις της προκαλούν συζητήσεις και επηρεάζουν χιλιάδες κορίτσια που θέλουν να μιμηθούν το είδωλό τους, αν και έστω και λίγο ένα στοιχείο του μοναδικού της στυλ. Στο βίντεο "What was I made for?", η Billie εμφανίζεται ξανθιά, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Barbie, αλλά η τελευταία της φωτογραφία στο Instagram αποδεικνύει ότι έχει πολύ πιο πολυπρόσωπη εικόνα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Στη δημοφιλή φωτογραφία, η Billie Eilish προβάλλει μια νέα τάση στα μαλλιά. Έχει τα μαύρα μαλλιά της πιασμένα σε δύο χαλαρά "pigtails", ενώ τα μάτια της κοιτάζουν χαμηλά, αναδεικνύοντας το έντονο, βαθύ κόκκινο χρώμα της ρίζας των μαλλιών της.

Η επιλογή αυτή δημιουργεί ένα πολύ ξεχωριστό και εκκεντρικό look, που αναδεικνύει το προσωπικό στυλ της τραγουδίστριας. Το χρώμα της ρίζας προσδίδει ένταση και δύναμη στην εικόνα της, ενώ τα pigtails δημιουργούν μια νοσταλγική αίσθηση που αναφέρεται σε παλαιότερες δεκαετίες. Η Billie Eilish, με αυτήν την εμφάνιση, προσθέτει μια ακόμα διάσταση στην πορεία της ως στυλιστικό είδωλο και επιβεβαιώνει την επιρροή της στον κόσμο της μόδας.

Η τάση στα μαλλιά που είναι μια απρόσμενη και ξεχωριστή επιλογή στο χρωματικό στυλ των μαλλιών. Η επιλογή μαύρων μαλλιών με έντονο, βαθύ κόκκινο χρώμα στη ρίζα δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και μοναδικό look, και έχει τις εξής χαρακτηριστικά:

1. Εκκεντρικό: Η συνδυασμένη επιλογή του μαύρου με το έντονο κόκκινο χρώμα δημιουργεί ένα εκκεντρικό και ιδιαίτερο στυλ που ξεχωρίζει

2. Νοσταλγικό: Τα pigtails έχουν νοσταλγικό αίσθημα που αναφέρεται σε παλαιότερες δεκαετίες, προσφέροντας ένα στοιχείο vintage και ρετρό στο στυλ.

Συνολικά, η τάση αυτή στα μαλλιά αποτελεί μια δημιουργική και τολμηρή επιλογή για την έκφραση του στυλ και της προσωπικότητας ενός ατόμου και δείχνει πώς η μόδα και η τέχνη συνδυάζονται για να δημιουργούν μοναδικές και εμπνευσμένες εμφανίσεις.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση