ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Billie Eilish: «Αξίζει να το παλέψεις, η ζωή είναι υπέροχο πράγμα»

Η δύσκολη στιγμή που πέρασε όταν έγραφε το τραγούδι «What Was I Made For?»

Μαρία Σάββα

Η Billie Eilish, η εξαιρετική καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει το ενδιαφέρον εδώ και μήνες, αποτελεί πλέον ένα ακόμα εικονικό πρότυπο της σύγχρονης εποχής. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά της, σε συνδυασμό με τις ανοικτές και ειλικρινείς συνεντεύξεις της σχετικά με τη διαδικασία αυτογνωσίας, την έχουν καταστήσει ένα είδος εικονοστάσιο για τη νέα γενιά. Το τραγούδι της με τίτλο "What Was I Made For?", που συμπεριλήφθηκε στην ταινία "Barbie", αναδείχθηκε από το Variety ως το κορυφαίο τραγούδι για το 2023.

Στα Palm Springs International Film Festival Film Awards, που πραγματοποιήθηκαν στην Καλιφόρνια, η Billie Eilish τιμήθηκε μαζί με τον αδελφό της, Finneas, με το "chairman’s gong" για το συγκλονιστικό τους τραγούδι. Κατά την παραλαβή του βραβείου, εξέφρασε την επιθυμία να το αφιερώσει σε όσους αντιμετωπίζουν συναισθηματικές δυσκολίες. "Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε κάθε άνθρωπο που νιώθει απελπισία και αναρωτιέται γιατί βρίσκεται εδώ", είπε.

Η Billie αναφέρθηκε στο χρόνο που έγραφε το τραγούδι, θυμίζοντας μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της όπου τα πάντα φαινόταν άνουσια. "Απλώς δεν καταλάβαινα τον λόγο ύπαρξής μου και αμφισβητούσα τα πάντα στον κόσμο", δήλωσε. Στη συνέχεια, επεσήμανε τον τρόπο που η ταινία "Barbie" επηρέασε τη ζωή της, περιγράφοντάς την ως "το πιο απίστευτο, πιο δυναμωτικό, όμορφο και αστείο έργο τέχνης στον κόσμο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση