ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Biebers: Οι τρυφερές αναρτήσεις που έκαναν για την επέτειο γάμου τους

4 χρόνια γάμου γιορτάζουν οι Hailey και Justin Bieber

Μαρία Σάββα

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2018, θέλησε να δηλώσει την αγάπη του ο ένας για τον άλλον κάνοντας και οι δύο τους μια ανάρτηση από διάφορα στιγμιότυπα τους, εκφράζοντας την αγάπη τους στις λεζάντες των φωτογραφιών τους.

Ο Justin μοιράστηκε μια φωτογραφία που βλέπουμε τον ίδιο μαζί με την Hailey στο κρεβάτι μαζί με τον σκύλο τους ανάμεσά τους, καθώς χαμογελούσαν σε μια ασπρόμαυρη selfie, και στην λεζάντα έγραψε, «Χαρούμενη επέτειο στην καλύτερη φίλη και σύζυγό μου Hailey Bieber.. ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο από κάθε άποψη».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Συνεχίζοντας τα anniversary posts η Hailey μοιράστηκε επίσης μια σειρά από κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού, ξεκινώντας με ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο που μοιράζονται ένα φιλί από την ημέρα του γάμου τους, όπου το πέπλο της ήταν απλωμένο στο έδαφος για να δείξει τις λέξεις που ήταν κεντημένες πάνω του, λέγοντας, «Μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει».

Μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τα τελευταία τέσσερα χρόνια, γράφοντας στην λεζάντα, «4 χρόνια παντρεμένη μαζί σου. Ο πιο όμορφος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ… η αγάπη της ζωής μου. Ευχαριστώ τον Θεό για σένα».

Ο Justin και η Hailey αρραβωνιάστηκαν στις Μπαχάμες τον Ιούλιο του 2018 και παντρεύτηκαν κρυφά σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Το ζευγάρι είχε μια μεγαλύτερη τελετή για την οικογένεια και τους φίλους τους έναν χρόνο αργότερα στη Νότια Καρολίνα, όπου η Hailey φόρεσε το προσαρμοσμένο Off-White νυφικό και το ζευγάρι αντάλλαξε βέρες Tiffany & Co.

Τελειώνοντας να αναφέρουμε ότι οι ίδιοι τήρησαν τους γαμήλιους όρκους τους, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον τους τελευταίους μήνες καθώς και οι δύο αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση