ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Beyonce: Οι αρνητικές αντιδράσεις για την συναυλία της στο Dubai

Αν και η τραγουδίστρια επέστρεψε στην σκηνή 4 χρόνια μετά, το κοινό αντέδρασε αρνητικά για την αμοιβή που πήρε

Μαρία Σάββα

Αφού αφιέρωσε το άλμπουμ της Renaissance στον αείμνηστο θείο της Johnny και στην LGBTQ+ κοινότητα, η τραγουδίστρια «απογοήτευσε» τους θαυμαστές της με την τελευταία της συναυλία.

Η Bev Jackson, η συνιδρυτής της βρετανικής ομάδας υπεράσπισης LGB Alliance, είπε ότι η συναυλία της τραγουδίστριας στην πόλη «επισκιάζει την υποστήριξή της προς τους ομοφυλόφιλους».

«Η Beyoncé είναι ένα τεράστιο σύμβολο για πολλούς ομοφυλόφιλους», είπε η Jackson στην The Telegraph. «Η LGB Alliance είναι, επομένως, βαθιά απογοητευμένη που η Beyoncé συμφώνησε να δώσει μια προσοδοφόρα συναυλία στο Dubai, όπου οι πράξεις ομοφυλοφίλων είναι ποινικό αδίκημα, τιμωρούμενο με θάνατο».

Οι θαυμαστές της πήγαν επίσης στο Twitter για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η Beyoncé ξέχασε την LGBTQ κοινότητα ενώ δέχτηκε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τη συναυλία.

«Όταν είσαι τόσο πλούσιος.. σε μεγάλο βαθμό, αν όχι εξ ολοκλήρου, μέσω της άγριας πίστης των LGBTQ+ θαυμαστών – τι χρηματικό ποσό είναι απλά πάρα πολύ για να αρνηθείς για να παίξεις σε μια ομοφοβική χώρα;» σημείωσε ένας χρήστης του Twitter.

Ένας άλλος θαυμαστής έγραψε: «Η Beyoncé δεν είναι σύμμαχος της LGBTQ+ κοινότητας όταν κάνει εμφανίσεις για χρήματα στο Dubai και κυριολεκτικά δεν χρειάζεται ούτε μια δεκάρα από αυτά».

«Λοιπόν, περιμένετε, ας το ξεκαθαρίσουμε», είπε ένας χρήστης. «Η Beyonce βγαίνει με ένα ολόκληρο άλμπουμ αφιερωμένο στην LGBTQ κοινότητα και μετά πηγαίνει να εμφανιστεί για πρώτη φορά εδώ και χρόνια στο Dubai;! Το ίδιο Dubai που είναι έντονα ομοφοβικό…;».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Beyonce  |  news  |  celebs  |  gossip  |  showbiz  |  Hollywood  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση