ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sporty κολάν, πλεκτό και sneakers
 

Ben Affleck - Ana De Armas: Χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης

To λαμπερό ζευγάρι φέρεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους

newsroom must

Εννέα περίπου μήνες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, τον περασμένο Απρίλιο και μετά από πολλά δημοσιεύματα που γράφτηκαν γι' αυτούς - μεταξύ αυτών την απόφασή τους να συγκατοικήσουν, ο Ben Affleck και η Ana de Armas φαίνεται πως αποφάσισαν να τερματίσουν την σχέση τους και να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με σχετκό δημοσίευμα του Page Six έδωσαν τέλος στη σχέση τους εξαιτίας του ότι οι δυο τους είναι σε διαφορετικές «φάσεις» της ζωής τους και κυρίως επειδή τέθηκε το θέμα της απόκτησης παιδιών. «Εκείνος δε μπορούσε να δεσμευτεί ότι θα κάνει κι άλλα παιδιά. Εκείνη είναι στα 30 της. Έτσι ράγισε το γυαλί», αποκάλυψε πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον.

Πηγή στο People αναφέρει πως ένας ακόμη λόγος που οδήγησε στον χωρισμό ήταν το ότι η Ana ήθελε να φύγουν από το Los Angeles - πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει ο Affleck καθώς ήθελε να είναι κοντά στα τρία του παιδιά.

Πέρα από αυτά, ακούγεται πως ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν φιλικός και αποφασίστηκε από κοινού. "Ο Ben εξακολουθεί να θέλει να δουλέψει με τον εαυτό του. Έχει αναλάβει τρεις νέες δουλειές και ασχολείται πολύ σοβαρά με τα παιδιά του. Είναι και οι δύο πολύ χαρούμενοι με τη ζωή τους αυτή τη στιγμή”, ανέφερε μεταξύ φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.

Για την ιστορία να πούμε πως αν και ο χωρισμός των δύο έγινε viral, κανένας από αυτούς δεν τον έχει επιβεβαιώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση