ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Beckham: Πόσα βγάζει η οικογένεια μόνο από το όνομα;

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, David Beckham, φαίνεται να μην ξεχνά το παρελθόν του, και να έχει «δώσει» την διαχείριση του κασέ του στην “Seven Global LLP”.

Η εταιρία καλύπτει τις πωλήσεις των επωνύμων ειδών που λανσάρει ο ίδιος και σύμφωνα με τη Βρετανική “Mirror”, οι πωλήσεις του σε αρώματα ανέρχονται σε 17,4 εκατομμύρια λίρες, ενώ για τα ρούχα και τα υποδήματα (2020) αντιστοιχούσε σε 47.671 λίρες την ημέρα.

Ταυτόχρονα, η εταιρία αναφέρει σε δημοσίευμα ότι «Ο David Beckham είναι μια διεθνής διασημότητα, που το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο του lifestyle». Η Seven Global, είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 2015, εξηγώντας ότι πρόκειται για έναν συνεταιρισμό μεταξύ της “Global Brands” και του ποδοσφαιριστή. «Προωθεί τη συνεχή ανάπτυξη όλων των κατηγοριών καταναλωτικών προϊόντων γύρω από τον David Beckham. Το Seven Global δημιουργεί επίσης μεγάλης κλίμακας παγκόσμια brands σε συνεργασία με επιλεγμένους αστέρες», εξηγεί μια δήλωση τους.

Ο David, προς το παρών έχει μεγάλες συνεργασίες, με τεράστια ονόματα όπως οι Adidas, Breitling, Armani και Gillette. Τελευταία, «διορίστηκε» ως ο νέος πρεσβευτής της Maserati και έκανε την εμφάνισή του σε ένα βίντεο γεμάτο δράση, για την εταιρεία σπορ αυτοκινήτων. Ο ίδιος όπως αναφέρεται πρόκειται επίσης να παρουσιαστεί σε ένα πρόγραμμα του Disney+, συμφωνία που όπως ακούγεται συμπεριλαμβάνει 7ψήφιο ποσό.

Να θυμίσουμε ότι η σύζυγός του, Victoria, έχει είδη αποσβέσει από την επιχείρηση μόδας της, 46 εκατομμύρια λίρες συνολικά από τότε που ξεκίνησε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση