ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Βασίλισσα Ελισάβετ:«Κανείς μας δεν μπορεί να σταματήσει τον χρόνο»

Το μήνυμά της Βρετανίδας μονάρχη μετά από την τελευταία ακύρωση της εμφάνισής της

newsroom must

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου η βασίλισσα Ελισάβετ επρόκειτο να παραστεί στη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας, ωστόσο, για πρώτη φορά μετά από 51 χρόνια, εκείνη ακύρωσε την εμφάνισή της.

Η ίδια, ωστόσο, φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα μέσω του μικρότερου γιου της, πρίγκιπα Edward που την εκπροσώπησε στον θεσμό.

«Είναι δύσκολο να πιστέψω πως πέρασαν πάνω από 50 χρόνια από τότε που ο πρίγκιπας Φίλιππος κι εγώ παραστήκαμε στην πρώτη συνάντηση της Γενικής Συνόδου» ανέφερε στο μήνυμά της η βασίλισσα και έπειτα πρόσθεσε: «κανείς από εμάς δεν μπορεί να σταματήσει το χρόνο».

«Ασφαλώς, στην πλούσιας πολυπολιτισμικότητας σύγχρονη κοινωνία μας, η ευημερία του έθνους μας εξαρτάται από τη συμβολή ανθρώπων κάθε πίστης, αλλά και καμίας πίστης. Ωστόσο, για τους πιστούς, τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ιδιαίτερα δύσκολα, με άνευ προηγουμένου περιορισμούς στην πρόσβαση των δημόσιων λειτουργιών. Για πολλούς, ήταν καιρός άγχους, οδύνης και κόπωσης» ανέφερε η βασίλισσα και στην συνέχεια τόνισε πως «Παρόλα αυτά, το Ευαγγέλιο έφερε ελπίδα, όπως το κάνει εδώ και αιώνες. Και η Εκκλησία προσαρμόστηκε συχνά σε νέους τρόπους, όπως την ψηφιακή προσευχή».

Διαβάστε επίσης: «Συναγερμός» στο παλάτι και αβέβαιο το μέλλον του βρετανικού στέμματος

 Να θυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα, η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε πολλές από τις εμφανίσεις της για λόγους υγείας και η κατάσταση προκαλεί πολλά ερωτήματα όσον αφορά στο μέλλον του θρόνου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση