ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

«Συναγερμός» στο παλάτι και αβέβαιο το μέλλον του βρετανικού στέμματος

Η απογοήτευση της βασίλισσας Ελισάβετ και τα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της υγείας της

Δέσποινα Άσπρου

Τις τελευταίες μέρες η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των media παγκοσμίως και τα ερωτήματα που εγείρονται ως προς το μέλλον του βρετανικού στέμματος ολοένα και πληθαίνουν.

Αν και σαφώς όλοι γνωρίζουμε πως τα προβλήματα υγείας που προκύπτουν στην βασίλισσα είναι φυσική συνέπεια της ηλικίας της και όλοι σιγοψυθιρίζουμε πως μακάρι να φτάσουμε στα χρόνια της και να είμαστε στην κατάσταση που αυτή βρίσκεται, ας μην ξαχνάμε για ποιαν μιλάμε. Λίγα εικοσιτετράωρα, λοιπόν, μετά από την ακύρωση της εμφάνισης της Βρετανίδας μονάρχη στην Ημέρα Μνήμης προς τιμήν των πεσόντων των ενόπλων δυνάμεων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω διαστρέμματος που έπαθε στην πλάτη της μαθαίνουμε πως εκείνη ενδεχομένως να αναγκαστεί να αποχωρήσει από αρκετά από τα καθήκοντά της - γεγονός που μάλλον την δυσαρεστεί.

Το γεγονός ωστόσο πως η Ελισάβετ έχει χάσει πολλές σημαντικές παρουσίες, όπως το διήμερο ταξίδι της στη Βόρειο Ιρλανδία πριν από τρεις εβδομάδες έπειτα από συμβουλή που έλαβε από τους γιατρούς της, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στο παλάτι.

Σύμφωνα με πηγή της DailyMail, οι υποχρεώσεις της βασίλισσας θα περιοριστούν και το κοινό δεν θα βλέπει συχνά την Ελισάβετ.

«Πιστεύω σθεναρά ότι το κοινό δε θα τη βλέπει έξω συχνά. Θα τη βλέπουν, αλλά χωρίς πολλές υποχρεώσεις και μέσα στους τοίχους του παλατιού. Το βίντεο και οι ψηφιακές υποχρεώσεις ως αποτέλεσμα του COVID έχουν δώσει στο παλάτι βοηθητικές επιλογές που δεν είχαν πριν. Αλλά σίγουρα θα υπάρξει αλλαγή στον ρυθμό» ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του παλατιού.

Την ίδια στιγμή, εργαζομένη στο παλάτι δηλώνει πως «Είναι προφανώς απίστευτα ατυχές το timing και κανείς δε μετανιώνει την απουσία της βασίλισσας περισσότερο από την ίδια τη βασίλισσα».

Τα πιο πάνω, αν και δηλώνουν ξεκάθαρα πως το μέλλον του στέμματος αυτή την στιγμή είναι αρκετά αβέβαιο, φαίνεται η πρόθεση του παλατιού να αλλάξει τα δεδομένα και να επαναφέρει την σταθερότητα. Την ώρα όμως που τίποτα δεν είναι σίγουρο, δημοσίευμα της βρετανικής Mirror αποκαλύπτει πως το επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβουν τα καθήκοντά της 7 μέλη της βασιλικής οικογένειας: ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Ενδουάρδος, η πριγκίπισσα Σοφία, ο πρίγκιπας Harry, η Kate Middleton και η Καμίλα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση