ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ένοχος για προδοσία ο άνδρας που απείλησε να την σκοτώσει το 2021

Ο άντρας δήλωσε μεταξύ άλλων ένοχος στις τρεις κατηγορίες για απειλή για φόνο, κατοχή επιθετικού όπλου και αδίκημα βάσει του Νόμου περί Προδοσίας του 1842.

Ζωή Τουτουντζίδου

Την ενοχή του παραδέχτηκε ο άντρας που εισέβαλε το 2021 στο κάστρο Ουίνδσορ, δηλώνοντας ότι είχε σκοπό να βλάψει την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Τζάσουαντ Σινγκ Τσάιλ, είχε εισβάλει φορώντας μία μάσκα στο κάστρο Windsor τα Χριστούγεννα του 2021 κρατώντας ένα όπλο με γεμάτη βαλλίστρα. Ευτυχώς η Βρετανική αστυνομία τον εντόπισε εγκαίρως καθώς σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος είχε σκοπό να σκοτώσει την βασίλισσα. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας συνελήφθη κατηγορούμενος για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή αλλά και για οπλοκατοχή. «Είμαι εδώ για να σκοτώσω τη βασίλισσα», είχε εξομολογηθεί κατά την σύλληψη του σε αστυνομικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του BBC o Τσάιλ εμφανίστηκε στη σημερινή ακρόαση στο δικαστήριο του Λονδίνου μέσω βιντεοσύνδεσης φορώντας μαύρο σακάκι και μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του. Ο άντρας δήλωσε μεταξύ άλλων ένοχος στις τρεις κατηγορίες για απειλή για φόνο, κατοχή επιθετικού όπλου και αδίκημα βάσει του Νόμου περί Προδοσίας του 1842.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση