ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης επισκέφθηκε το Sppmedia HQ

Δείτε τις φωτογραφίες απο την επίσκεψή του

Μαρία Σάββα

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης, παρευρέθηκε στα γραφεία της Sppmedia, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του Love Fm, με τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου.

Στιγμίτυπα απο την άφηξη του Ανδρέα Μαυρογιάννη στo Sppmedia HQ

Καθώς έφτασε στα νέα γραφεία της Sppmedia μαζί με την Αλεξία Κουντούρη και τον Λεόντιο Φιλοθέου, τον υποδέχτηκε ένας από τους διευθύνοντες σύμβουλους του ομίλου SPP Media, Χρίστης Λοττίδη.

Στιγμιότυπα απο την σύνεντευξή του στο Love Fm, με τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό σχολίασε διάφορα θέματα, όπως την προεκλογική του καμπάνια, τα debates με τους ανθυποψηφίους του, όπως και το όραμά του για την Κύπρο. Ο ίδιος έδωσε στους ακροατές μια πιο προσωπική όψη του εαυτού του, καθώς ανοίχτηκε και για την γυναίκα του την οποία ακόμη δεν είδαμε.

Στιγμιότυπο απο την επίσκεψη του υποψήφιου Προέδρου στο Deejay Radio

Στιγμιότυπο απο την επίσκεψη του υποψήφιου Προέδρου στον ΣΠΟΡ Fm

Στο τέλος της επίσκεψής του ο Ανδρέας Μαυρογιάννης πρόεδρος ξεναγήθηκε στο κτήριο της εταιρείας, ξεκινώντας με τα ραδιοφωνικά στούντιο του Deejay και του Σπορ Fm και στην συνέχεια κατευθύνθηκε σε όλους τους ορόφους των κτιρίων χαιρετώντας όλα τα μέλη της εταιρείας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση