ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Βασιλιάς Κάρολος: «Θεέ μου, μισώ αυτό το πράγμα»

Το βίντεο στο οποίο φαίνεται να «νευριάζει»

Μαρία Σάββα

Ο βασιλιάς Κάρολος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του κατά τη διάρκεια μιας τελετής για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες, ενώ βρισκόταν στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο νέος μονάρχης εμφανίστηκε να υπογράφει ένα βιβλίο επισκεπτών μπροστά από πολλές κάμερες στο Κάστρο Hillsborough, κοντά στο Belfast. Αντέδρασε αφού «διέρρευσε» πάνω του το σπασμένο στυλό που χρησιμοποιούσε.

«Θεέ μου, το μισώ αυτό (στυλό)!» είπε ο Κάρολος, σηκώθηκε και έδωσε το στυλό στη σύζυγό του, Camilla, η οποία πήρε τον τίτλο της Queen Consort, μετά την βασιλεία του συζύγου της.

Η ίδια απάντησε «Ω, κοίτα, πάει παντού», καθώς ο άντρας της σκούπιζε τα δάχτυλά του. «Δεν μπορώ να αντέξω αυτό το «αιματηρό» πράγμα… κάθε φορά που με λερώνει», είπε ο Κάρολος καθώς έφευγε.

Όταν συμπλήρωσε τα έγγραφα την Τρίτη, χρησιμοποίησε επίσης λάθος ημερομηνία, προτού συμβουλευτεί έναν βοηθό, που του είπε ότι ήταν 13 Σεπτεμβρίου και όχι 12 Σεπτεμβρίου, όπως είχε σημειώσει αρχικά. Ο Βασιλιάς είχε νωρίτερα χαιρετιστεί από πλήθη στο Belfast και παρέδωσε τη δική του υπόσχεση στην περιοχή ως νέος μονάρχης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση