ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Βασιλιάς Κάρολος: Φανερά συγκινημένος στην ομιλία του στο βρετανικό κοινοβούλιο

Ο βασιλιάς Κάρολος προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Δέσποινα Άσπρου

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος μίλησε στο στο βρετανικό κοινοβούλιο και όπως είδαμε μέσα από διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν, ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος.

Αρχικά, ο βασιλιάς έδωσε την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσει το «ανιδιοτελές παράδειγμα καθήκοντος που έθεσε η μητέρα του», βασίλισσα Ελισάβετ, και μόλις τελείωσε τα όσα είχε να πει,  σηκώθηκε, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι, για να ακουστεί ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας.

Την στιγμή εκείνη, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, με δυσκολία προσπαθούσε να κρατήσει τα δάκρυά του. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στιγμιότυπο στο 2.58.57:

Να σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφερόμενος στην μητέρα του είπε: «Αν και σε πολύ νεαρή ηλικία, η εκλιπούσα βασίλισσα δεσμεύθηκε να υπηρετεί τη χώρα και τον λαό της και να τηρεί τις πολύτιμες αρχές της συνταγματικής κυβέρνησης που είναι στην καρδιά του έθνους μας. Αυτή τη δέσμευση, την τήρησε με ανυπέρβλητη αφοσίωση... Έθεσε ένα παράδειγμα ανιδιοτελούς καθήκοντος το οποίο, με τη βοήθεια του Θεού και των συμβουλών σας, είμαι αποφασισμένος να ακολουθήσω πιστά».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση