ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Barack Obama: Το πάρτι που ακυρώθηκε και η ανάρτηση της συζύγου του

Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Michelle Obama

newsroom must

Τι και αν ο Barack Obama είχει μεγάλα πλάνα για τα 60ά του γενέθλια; Τι και αν ήθελε ένα πάρτι που θα συγκέντρωνε τους πιο γνωστούς αστέρες; Τελικά, λόγω των επικρίσεων που δέχτηκε επειδή σχεδίαζε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με μια μεγάλη γιορτή, σε ανοιχτό χώρο, αποφάσισε ότι, λόγω της εξάπλωσης της παραλλαγής Δέλτα, θα δεχτεί μόνο λίγους συγγενείς και φίλους αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Αυτή η εκδήλωση, σε ανοιχτό χώρο, είχε οργανωθεί πριν από μήνες, με βάση τις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών και με μέτρα προστασίας για την Covid-19», εξήγησε η εκπρόσωπός του, Hannah Hankins. «Λόγω της νέας εξάπλωσης της παραλλαγής Δέλτα την τελευταία εβδομάδα, ο πρόεδρος και η κυρία Ομπάμα αποφάσισαν να περιορίσουν σημαντικά τον αριθμό των προσκεκλημένων, μόνο στην οικογένεια και σε στενούς φίλους», πρόσθεσε.

Και μπορεί το πάρτι να ακυρώθηκε, ωστόσο η σύζυγός του, την Τετάρτη 4 Αυγούστου φρόντισε να του ευχηθεί με τον καλύτερο τρόπο και να του φτιάξει την ημέρα. Δημοσιεύοντας μια σπάνια οικογενειακή τους φωτογραφία, η Michelle έγραψε: «Από όλα τα επιτεύγματά σου, ξέρω ότι το να είσαι ένας παρών και αγαπητός πατέρας, για τα κορίτσια μας είναι πάνω από όλα... Σας ευχαριστώ που δεν αφήσες ποτέ το βάρος του κόσμου να εμποδίσει να είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας. Χαρούμενα  60α γενέθλια».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση