ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Βάνα Μπάρμπα: «Όλη σας η ζωή, μία μέρα δική μου, υποκριτές και Φαρισαίοι»

H ηθοποιός ξεσπά κατά των επικριτών της

newsroom must

Μέσα από μια της ανάρτηση στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στους επικριτές της για τα προσβλητικά σχόλια που ακολούθησαν το ατύχημα που είχε όταν πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» στην Επίδαυρο.

Απάντηση στους επικριτές της για τα προσβλητικά σχόλια που ακολούθησαν το ατύχημα που είχε όταν πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» στην Επίδαυρο δίνει η Βάνα Μπάρμπα.

Μέσω ανάρτησης στο Facebook, η ηθοποιός που μετά το ατύχημα έπαθε πολλαπλά κατάγματα στο πόδι και υπεβλήθη σε χειρουργείο, κάνει λόγο για υποκριτές και φαρισαίους, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, «μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή».

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρει στην ανάρτησή της: «Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε..στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε…ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….η πηγαίνουν στην Επίδαυρο η Ηρώδειο εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος..εσείς αγαπάτε την τέχνη….καλύψτε την αμορφωσιά σας..με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας..να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας..φθάνοντας.. ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου . ..και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου..όλη ..η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Να θυμίσουμε πως την Κυριακή (22/08) η ηθοποιός γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το μετατάρσιο μέρος του ποδιού της. Στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση