ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Ο λόγος που η Kylie Jenner χάρισε 1εκ. ευρώ και μας προβλημάτισε

Δέσποινα Άσπρου

Παγκόσμιο σοκ και θλίψη έχουν προκαλέσει οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην Αυστραλία και η οικολογική καταστροφή στην χώρα μοιάζει χωρίς τέλος.

Όπως είναι αναμενόμενο, αρκετοί επώνυμοι και μη, θέλησαν μετά τον δικό τους τρόπο να συνεισφέρουν όσο μπορούν. Ανάμεσα σε αυτούς -όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του People- και η Kylie Jenner, η οποία χάρισε ένα εκατομμύριο ευρώ για να βοηθήσει στις προσπάθειες ανακούφισης από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Αν και σαφώς η κίνηση αυτή είναι υπέροχη... γι' την Kylie υπήρξαν αντιδράσεις. Τι εννοούμε; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Kylie πριν από μερικές μέρες, έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram με στόχο να δείξει την ευαισθητοποίησή της προς τις πληγείσες περιοχές και να ενθαρρύνει τους followers της να βοηθήσουν με όποιο τρόπο είναι εφικτό. Μετά όμως από την παράκληση αυτή, η Jenner δημοσίευσε μια εικόνα... στην οποία είδαμε τα Louis Vuitton γούνινα παπούτσια της - αγνωόντας το γεγονός πως εκείνη την στιγμή μισό δισεκατομμύριο Αυστραλιανά ζώα είχαν πεθάνει εν μέσω της συνεχιζόμενης καταστροφής. Η κίνηση αυτή -όπως ήταν αναμενόμενο- προκάλεσε σοκ.

Θέλοντας να επανορθώσεις για τις λανθασμένες κινήσεις της, η σταρ αποφάσισε να δωρίσει ένα εκατομμύριο ευρώ. Για να λέμε την αλήθεια, η προσπάθεια της -αν και αξιόλογη- δεν μας έπεισε και τόσο. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση