ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Αυτός είναι ο λόγος που η Khloe Kardashian άργησε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Δέσποινα Άσπρου

Όπως μάλλον θυμάστε η Khloe Kardashian άργησε πολύ να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Όχι βέβαια ότι ήταν η μόνη Kardashian που προέβη σε αυτή την πράξη. Και μπορεί σήμερα να έχει στην αγκαλιά της το μωράκι... ωστόσο η αργοπορία της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της παραμένει αίνιγμα. Αίνιγμα το οποίο τελικά έλυσε πρόσφατα η ίδια.

Πριν σου αποκαλύψουμε την αιτία που άργησε να δημοσιοποιήσε την είδηση, να σου πούμε πως έφταιγε ένα συγγενικό της πρόσωπο. Ποιο ήταν το πρόσωπο αυτό; Όπως αποκάλυψε η ίδια σ’ ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του KUWTK, η Khloe εξηγεί ότι η Kylie Jenner και η εγκυμοσύνη της, ήταν αυτή που την ανάγκασε να περιμένει.

«Είμαι πραγματικά αγχωμένη για το γεγονός πως πρέπει να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου, όμως η Kylie είναι 3 μήνες πιο μπροστά από εμένα και θέλω να της δώσω τον χρόνο της, προκειμένου να το ανακοινώσει και να λάμψει. Όμως η Kylie είναι αναποφάσιστη για το αν και πότε θα το κάνει», ανέφερε αρχικά η Khloe και συνέχισε: «Η αναμονή είναι εξοργιστική γιατί το σώμα μου αλλάζει συνεχώς και οι άνθρωποι είναι πολύ επιθετικοί και δεν με σέβονται».

Μάλιστα στην Kylie είχε μιλήσει και η Kim Kardashian και της είχε πει: «Ξέρεις ότι η Khloe περιμένει εσένα να ανακοινώσεις πρώτα μιας και έμεινες πρώτη έγκυος;» με την Kylie να της απαντά: «Δεν νομίζω πως θα το ανακοινώσω ποτέ, γιατί δεν θέλω να είμαι συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας».

Και μετά και από αυτό μίλησε στην Khloe λέγοντας της να προχωρήσει στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Και καλά έκανε αν θες την άποψη μας... γιατί αν την περίμενε μάλλον δεν θα το κάνει ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση