ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι celebs για το 2020

Η λίστα του Forbes

newsroom must

To 2020 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ξεκίνησαν οι ανασκοπήσεις. Όχι, δεν πρόκειται να μιλήσουμε για τα δεινά που έφερε στον πλανήτη η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά θα δούμε την λίστα Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities στον κόσμο για την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας.

Πριν δούμε την δεκάδα με τους διάσημους που αμοίβονται καλύτερα απ' τους υπόλοιπους, αξίζει να αναφέρουμε πως η λίστα του Forbes βασίζεται σε στοιχεία της περσινής χρονιάς.

Στην πρώτη θέση συναντάμε την Kylie Jenner αφού όπως αναφέρει το περιοδικό καθώς τα έσοδά της έφτασαν στα 590 εκατ. δολαρία. Το γεγονός πάντως κάνει τρομερή εντύπωση αν αναλογιστούμε πως πριν από λίγο καιρό το γνωστό περιοδικό την κατηγόρησε για πλαστά στοιχεία, τα οποία την έφεραν λανθασμένα στη θέση της νεότερης δισεκατομμυριούχου. Η ίδια πάντως, λαμβάνοντας υπόψη την νέα λίστα του περιοδικού και όσα είπε για εκείνη στον παρελθόν, δήλωσε μέσω tweet: : «Πίστευα ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο site, αλλά το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά από ανακριβείς δηλώσεις και αναπόδεικτες υποθέσεις. Δεν ζήτησα ποτέ κανέναν τίτλο».


H Kylie Jenner

Πέρα από την γνωστή τηλεπερσόνα, την δεκάδα συμπληρώνουν κυρίως αθλητές, μιας και τρίτος βρέθηκε ο διάσημος τενίστας Roger Federer με 106 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθεί ο Cristiano Ronaldo με 105 εκατομμύρια δολάρια και ο Lionel Messi με 104 εκατομμύρια δολάρια. Δείτε στην συνέχει αναλυτικά την λίστα.

1.Kylie Jenner με 590 εκατομμύρια δολάρια
2.Kanye West 170 με εκ. δολάρια
3.Roger Federer με 106 εκατομμύρια δολάρια
4.Cristiano Ronaldo με 105 εκατομμύρια δολάρια
5.Lionel Messi με 104 εκατομμύρια δολάρια
6. Tyler Perry με 97 εκατομμύρια δολάρια
7.Νeymar με 95,5 εκατομμύρια δολάρια
8.Howard Stern με 90 εκατομμύρια δολάρια
9.LeBron James με 88,2 εκατομμύρια δολάρια
10.Dwayne Johnson με 87,5 εκατομμύρια δολάρια

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση