ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Καρόλου και Καμίλας στη Κύπρο

Πρόκειται για την πρώτη βασιλική επίσκεψη στο νησί από το 1993

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσουν από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Πρόκειται για την πρώτη βασιλική επίσκεψη στο νησί από το 1993, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ είχε γίνει δεκτή από τον τότε Πρόεδρο Κληρίδη και είχε τότε παραστεί στη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών της Κοινοπολιτείας.

Το επίκεντρο της επίσκεψης θα είναι η Λευκωσία, αλλά θα γίνουν επίσης επισκέψεις στο Τρόοδος και στην επαρχία Λάρνακας, όπου το πριγκιπικό ζεύγος θα απολαύσει τον παραδοσιακό κυπριακό πολιτισμό, το φαγητό, τα χειροτεχνήματα και τη μοναδική κυπριακή κληρονομιά.
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του αναμένεται επίσης να επισκεφθούν Βρετανούς στρατιώτες στο νησί, μεταξύ άλλων από το Σύνταγμα της Μέρσια, του οποίου συνταγματάρχης είναι ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης επίσκεψη στη νεκρή ζώνη για να αναγνωριστεί η ειρηνευτική αποστολή των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και οι πρωτοβουλίες σε επίπεδο πολιτών για τη συνεργασία μεταξύ των δύο κοινοτήτων.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος θα παραστεί σε συνάντηση εκπροσώπων των χωρών-μελών της Κοινοπολιτείας που είναι πρεσβευτές της λεγόμενης Γαλάζιας Χάρτας του οργανισμού για την προστασία των θαλασσών, με την Κύπρο να κατέχει σημαίνοντα ρόλο. Θα συναντηθεί επίσης με τοπικούς θρησκευτικούς ηγέτες.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης, ως προστάτιδα του Battersea Dogs & Cats Home, θα επισκεφθεί κυπριακό οργανισμό που συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα καταφύγια ζώων στο Λονδίνο, την Ακαδημία Battersea Home, ενώ αναμένεται να προωθήσει το έργο που επιτελεί κατά της οικογενειακής και σεξουαλικής κακοποίησης ανά τον κόσμο με τις επαφές που θα έχει με οργανώσεις που υποστηρίζουν θύματα στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X