ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Αυτό είναι το άθλημα που κάνει την Αριστοτέλους να διατηρεί την σιλουέτα της

Δείτε τις φωτογραφίες απο την γυμναστική της.

newsroom must

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, η αγαπημένη Κύπρια παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους περνά τον ελεύθερο της χρόνο γυμνάζοντας το σώμα της με τον πιο ωραίο τρόπο.

Η ίδια κατά καιρούς μοιράζεται με τον κόσμο τόσο από τα social media, όσο και από την εκπομπή της, την «διαδρομή» που κάνει για να κρατά την σιλουέτα της στον καλύτερο βαθμό, έτσι όπως το επιθυμεί.

Να θυμίσουμε, την εξομολόγηση που έκανε μόλις πρόσφατα στην εκπομπή της, για τις δυσκολίες που είχε περάσει με την διατροφή της, λέγοντας χαρακτηριστικά «Έβλεπα τρομαγμένη κάθε μέρα την ζυγαριά γιατί ότι και αν έτρωγα από αυτά που έλιωναν πολύ εύκολα στο στόμα, γιατί αυτά μόνο μπορούσα, συνέχισα να χάνω βάρος. Είχα απελπιστεί πνιγόμουν με το νερό, ήθελα να φάω και δε μπορούσα, πεινούσα». Αναφερόμενη στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον οισοφάγο της.

Τώρα η Χριστιάνα φαίνεται ότι είναι έτοιμη για να διοχετεύσει όση ενέργεια της απομένει, από τα παιδιά της και την εκπομπή, στο αγαπημένο της σπορ, και όχι δεν είναι το ποδόσφαιρο.

Ο φωτογραφικός φακός, την «τσάκωσε» να παίξει τένις, και η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει σαν μωρό παιδί, αλλά και να κρατά την σιλουέτα της σε καταπληκτικό επίπεδο.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση