ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Αυτή η ηθοποιός περνά ένα πολύ ηχηρό μήνυμα με τον πιο απλό τρόπο

Η Jameela Jamil είναι μια ηθοποιός που χρησιμοποιεί τη δημοτικότητα της και τα social media για να προωθήσει το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, κυρίως στις γυναίκες. Κατ' ακρίβειαν, η Avon απέσυρε πριν μερικούς μήνες τις διαφημίσεις της αφότου η ηθοποιός τους κατηγόρησε για body-shaming, ενώ συνέχεια αποδοκιμάζει όσους celebrities προωθούν κάποιο είδος δίαιτας. 

''Αν λες στους φαν σου να είναι πιο λεπτοί, δεν αγαπάς τους φαν σου. Δεν δίνεις δεκάρα γι' αυτούς, για την ψυχική τους υγεία ή την αυτοεκτίμηση τους'' είχε πει. 

Αυτή της η στάση άλλωστε ήταν που την έφερε ανάμεσα στις 15 γυναίκες που φέρνουν την αλλαγή, σύμφωνα με την Meghan Markle και όπως παρουσιάστηκαν στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue. 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς ''The Good Place''', λοιπόν, αυτή τη φορά, περνά ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα με μια πολύ απλή κίνηση: ζήτησε να μην γίνει καθόλου ρετούς στη διαφημιστική αφίσα του τελευταίου κύκλου της σειράς. 

 
Αριστερά η αφίσα της νέας σεζόν και δεξία κοντινό στα σημεία που η ηθοποιός ζήτησε να μείνουν αρετουσάριστα.

''Επιτέλους μπορώ να ΕΠΙΜΕΝΩ να μην κάνουν ρετούς στη φωτογραφία μου, ακόμα κι αν είναι σε γιγαντοαφίσα στο δρόμο. Έχω παχάκι με όλα τα σουτιέν ανεξαιρέτως. Συνήθιζα να κρύβω τόσες πολλές φωτογραφίες για τα ''παχάκια'' μου, τα διπλοσάγονα μου και τις ''ατέλειες'' μου επειδή δεν τις έβλεπα στους ανθρώπους στην τηλεόραση'' έγραψε η ηθοποιός στο Twitter ανεβάζοντας τις δύο πιο πάνω φωτογραφίες. Η ανάρτηση της ξεκίνησε μια αλυσίδα θετικών σχολίων με γυναίκες να ανεβάζουν αρετουσάριστες φωτογραφίες ή φωτογραφίες με ''ατέλειες'' και να επαινούν την Jamil για την πρωτοβουλία της. 

Ανάμεσα σε άλλα, οι φαν της έγραψαν: 

''Θα ακουστεί χαζό αλλά αυτό μου έκοψε ίγο την ανάσα. Σκέφτηκα 'και εμένα έτσι φαίνεται με το σουτιέν' και μετά δάκρισα λίγο. Ευχαριστώ @jameelajamil, πραγματικά κάνεις τη διαφορά'' απάντησε μια ακόλουθός της. 

''Είναι πολύ δυναμική κίνηση. Μια διάσημη υποστηρίζει ανοιχτά πως όλα τα σώματα είναι κάποτε αμήχανα και μετά θέλει να μην της γίνεται ρετούς στέλλει ένα πολύ δυνατό και πολύ σημαντικό μήνυμα πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να νιώθουν ντροπή που δεν έχουν το τέλειο σώμα των περιοδικών'' συμπλήρωσε μια άλλη σε απάντηση της ανάρτησης της Jamil. 

Εμείς απλά να πούμε πως αυτή της η πρωτοβουλία είναι ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε την Jameela Jamil. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση