ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Αυτή η φωτογραφία πριν τον γάμο της Βεατρίκης έκλεψε τις εντυπώσεις

Ο γάμος τους αν και ήταν προγραμματισμέος για τον Μάιο έγινε τον Ιούλιο

Μπορεί στα γενέθλια της πριγκίπισσας Βεατρίκης το Σάββατο να σχολιάσαμε ότι είναι όπως όλα δείχνουν η αγαπημένη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και τον τρόπο με τον οποίο αυτό αποδεικνύεται συνεχώς όπως και τις ευχές της Αυτής Μεγαλειότητας, όμως η μικρή της αδελφή πριγκίπισσα Ευγενία μας επιφύλασσε μια έκπληξη.

Αποφάσισε να της ευχηθεί χρόνια πολλά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της την οποία πρώτη φορά βλέπουμε που τραβήχτηκε μια μόλις μέρα πριν από τον γάμο της Βεατρίκης με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi.

Ο γάμος τους αν και ήταν προγραμματισμέος για τον Μάιο έγινε τον Ιούλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με ελάχιστους καλεσμένους. Ελάχιστες ήταν και οι εικόνες που είδαμε από το γεγονός έτσι αυτή η pre wedding φωτογραφία μας ενθουσίασε.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η πριγκίπισσα Ευγενία έγραψε «Χαρούμενα γενέθλια Beabea, εδώ είμαστε στην παραμονή του γάμου σου και φοράμε scrunchie (από τα 90ς) με τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά μας». Συνεχίζοντας στο καρουζελ φωτογραφιών βλέπουμε άλλη μια φωτογραφία των δύο από τότε που ήταν μωρά να φοράνε matching floral φορέματα.

Φωτογραφία ανέβασε και η μητέρα της Βεατρίκης η οποία έγραψε «8.8.88 στις 8.18 το απόγευμα, αυτή ήταν μια από τις κορυφαίες και πιο περήφανες στιγμές στη ζωή μου, είσαι μοναδική και ένα από τα πιο ξεχωριστά πλάσματα στον πλανήτη αυτό, η μαμά σου που σε αγαπά».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση