ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Αυτή είναι η πανέμορφη μητέρα της Δούκισσας Νομικού

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της (Ούρσουλα), η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία που την απεικονίζει κρατώντας τα εγγόνια της.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της (People) είχε πει για την μητέρα της «Η μαμά μου είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα». Η κ. Ούρσουλα είναι γεννημένη στην Γερμανία και πήγε σαν ερωτικός μετανάστης στην Ελλάδα στα 18 της χρόνια.

Η μητέρα της Δούκισσας άλλωστε είχε τονίσει την σχέση της με την κόρη της σε συνέντευξή της (Hello,2013) «Από την εφηβεία τής Δούκισσας έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Τις ανησυχίες της τις συζητούσαμε, αφού τα λύναμε όλα με το διάλογο. Δεν ήμουν καταπιεστική, της έλεγα τη γνώμη μου, όμως πάντα την άφηνα να αποφασίζει εκείνη. Δεν είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Άλλωστε, η Δούκισσα από μικρή ήταν υπεύθυνη και πολύ λογική. (...) Όταν πήγαινα να πάρω τους βαθμούς της, μου έλεγαν "Κυρία Νομικού, αυτό το παιδί θα ήθελα να ήταν δικό μου”».

Στην ανάρτησή της η ίδια έγραψε στην λεζάντα «Χρόνια πολλά στην καλύτερη γιαγιά του κόσμου. Χρόνια πολλά μαμά. Σε ευχαριστώ για όλα. Όπως σου λέει και ο Σάββας: Σε αγαπάμε μέχρι το διάστημα και πίσω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση