ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Αυτή είναι η «μυθική» έπαυλη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Η αξία της έπαυλης, στο Montecito, δίπλα από την Santa Barbara, California, φαίνεται να κόστισε περίπου 15.000.000 δολάρια.

newsroom must

Στα ενδότερα του «παλατιού» στο οποίο διαμένουν εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, ο πρίγκιπας Harry με την σύζυγό του Meghan Markle και τον μικρό τους γιο Archie, βρέθηκε μια ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο “Ιστορίες του Hollywood” και τον Γιώργο Σατσίδη.

Η αξία της έπαυλης, στο Montecito, δίπλα από την Santa Barbara, California, φαίνεται να κόστισε περίπου 15,000,000 δολάρια.

Η κατοικία, διαθέτει πισίνα, κήπους και γήπεδα τένις. Όπως γνωρίζουμε και από την συνέντευξη των Sussex στην Oprah Winfrey, είναι πολύ καλά φυλασσόμενη καθώς κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει ούτε να παρκάρει στις γύρω κατοικίες χωρίς άδεια. Η έκταση στην οποία είναι κτισμένη είναι περίπου 30 στρέμματα, ενώ το εσωτερικό αποτελείται από 9 υπνοδωμάτια, γυμναστήριο, σάουνα, σινεμά, 16 μπάνια αλλά και playroom.

Η ονομασία του, είναι “Riven Rock Estate” και πριν αγοραστεί από τους royals λειτουργούσε ως διαφημιστικό set, και ενοικιαζόταν για 1000 ευρώ την ώρα και ποτέ για λιγότερο από 10 ώρες. Μέσα στους όρους της ενοικίασης ήταν και η απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ, καπνικού υλικού, γυρισμάτων ερωτικών ταινιών αλλά και κατοικίδιων.

Δείτε το ρεπορτάζ πιο κάτω:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση