ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Αυτές είναι οι celebrities που έχασαν την κηδεμονία των παιδιών τους

Δέσποινα Άσπρου

Ένα διαζύγιο όταν υπάρχουν παιδιά δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις οι γονείς να θέτουν προτεραιότητα το καλό των παιδιών τους και να τα «βρίσκουν» μεταξύ τους, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Συχνά τίθεται το ζήτημα: Ποιος από τους δύο γονείς θα έχει την επιμέλεια;

Και φυσικά δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις χωρισμού που κάνουν έναν γονιό να χάσει την επιμέλεια του παιδιού, αλλά οι παράγοντες που συντελούν σε αυτό ποικίλουν.

Δείτε στην συνέχεια 4 περιπτώσεις διάσημων γονέων που έχασαν - έστω και προσωρινά - την επιμέλεια των παιδιών τους:

Sharon Stone: Η ηθοποιός έχασε την επιμέλεια του γιου της Roan το 2008 όταν το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο πρώην σύζυγός της Phil Bronstein ήταν σε θέση να παράσχει "πιο σταθερό περιβάλλον" για το αγοράκι.

 

Britney Spears: H Britney έχασε την κηδεμονία των δύο της παιδιών το 2007 μετά τις αποκαλύψεις για την κατάχρηση ουσιών από την ίδια. Τότε, δικαστής του Λος Άντζελες αποφάσισε να στερήσει από την διάσημη τραγουδίστρια την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών της.

 

Kelly Rutherford: Όταν το “gossip girl” χώρισε με τον Γερμανό πρώην άντρα της Daniel Giersch το 2009 ξεκίνησε μάχη για την επιμέλεια των παιδιών της που κράτησε περισσότερο από 6 χρόνια. Τα νομικά έξοδα ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο δολάρια με την πρωταγωνίστρια της σειράς να φτάνει σε οικονομικό αδιέξοδο. Το 2012 το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια στον πατέρα των παιδιών εξαιτίας της ληγμένης του βίζα για τις ΗΠΑ πράγμα που θα σήμαινε πως δε θα μπορούσε να επισκέπτεται το παιδί. Μετά από εφέσεις το 2015 ο πατέρας κέρδισε και πάλι την πλήρη επιμέλεια. 

 

Angelina Jolie: Μετά το τέλος του γάμου της Angelina Jolie και του Brad  Pitt, η ηθοποιός κατάφερε να πάρει την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, με τον ηθοποιό μάλιστα να επισκέπτεται τα παιδιά του μόνο στο σπίτι της πρώην συζύγου του και ποτέ μακριά από αυτό. Τα πράγματα όμως άλλαξαν, τουλάχιστον προσωρινά, αφού η Angelina θέλησε να πάρει τα παιδιά της στο Λονδίνο όπου και θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα εξαιτίας των γυρισμάτων της ταινίας που πρωταγωνιστεί, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον Brad. Πριν περίπου τέσσερις μήνες οι δυο τους ζήτησαν νομική βοήθεια και η λύση δόθηκε υπέρ του 52χρονου ηθοποιού που πήρε προσωρινά την κηδεμονία των παιδιών και έτσι πλέον θα μένουν μαζί του στο Los Angeles. Φυσικά ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό σχετικά με τους δυο τους.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X