ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose maxi φόρεμα και flip flops
 

Αθηνά Οικονομάκου: Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού της;

Σύντομα θα φέρει στον κόσμο το μικρό της.

newsroom must

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. 

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως η γνωστή ηθοποιός δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού και πως ήδη έχει αποκτήσει ένα αγοράκι, τον Μάξιμο με τον επιχειρηματία σύζυγο της Φίλιππο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση της από την σειρά '' Έλα στην θέση μου'', λόγω της εγκυμοσύνης της αλλά και για το φύλο του μωρού που περιμένει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

«Είναι πολύ σημαντικός ο λόγος που φεύγω λίγο νωρίτερα. Έπρεπε να τελειώσει, όλα τα όμορφα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Δεν προσέχω. Δεν πρόσεχα σε καμία εγκυμοσύνη, ούτε τώρα προσέχω. Ο γιος μου είναι πολύ χαρούμενος και περιμένει με αγωνία.

Θα δούμε πως θα αντιδράσει όταν έρθει το μωρό. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Είμαι πιο ώριμη σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ξέρω τι να περιμένω, οπότε είμαι καλύτερα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Ξέρω τι με αγχώνει και τι να περιμένω.», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Όσον αφορά το φύλο του μωρού η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Θα το δούμε. Γενικά σε λίγο καιρό θα το πω. Δεν έχει νόημα πια.» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ό,τι φύλο και να είναι το παιδί, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν ήταν αγόρι θα χαιρόταν ο Μάξιμος πιο πολύ που θα ήταν το ίδιο φύλο. Αν ήταν κορίτσι, θα ήταν κάτι διαφορετικό, θα είχα και τα δύο. Θα το δούμε. Θα το πω άμεσα.».

Να θυμίσουμε ότι η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στον μήνα της και από στιγμή σε στιγμή περιμένει το μωράκι της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση