ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Ariana Grande: «Είχα κάνει ένα σωρό fillers στα χείλη όλα αυτά τα χρόνια και μπότοξ»

Όλα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Μαρία Σάββα

Η Ariana Grande ανοίχτηκε για πρώτη φορά για τις αισθητικές πρακτικές που έχει κάνει στο πρόσωπό της ανά τα χρόνια, μιλώντας για τον τρόπο που έβλεπε και ένιωθε την ομορφιά.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έκανε το γνωστό βίντεο «Beauty Secrets» στο κανάλι της Vogue μέσα από τον οποίο μοιράστηκε τα βήματα που ακολουθεί για το μακιγιάζ της αλλά και το skin care routine της.

«Πλήρης διαφάνεια... Είχα κάνει ένα σωρό fillers στα χείλη όλα αυτά τα χρόνια και μπότοξ. Σταμάτησα το 2018, επειδή αισθανόμουν τόσο πολύ...», είπε αρχικά.

«Για πολύ καιρό η ομορφιά ήταν για μένα το να κρύβομαι. Και τώρα αισθάνομαι ότι ίσως δεν είναι από τότε που σταμάτησα να κάνω fillers και botox και ίσως ξεκινήσω ξανά με αυτά μια μέρα, δεν ξέρω... ο καθένας το δικό του. Ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Εγώ σας υποστηρίζω» σημείωσε συγκινημένη η 30χρονη.

«Θέλω να δω τις... γραμμές κλάματος και τις γραμμές χαμόγελου. Ελπίζω οι γραμμές του χαμόγελου μου να γίνονται όλο και πιο βαθιές και να γελάω όλο και περισσότερο. Απλά πιστεύω ότι η γήρανση μπορεί να είναι τόσο όμορφο πράγμα», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση