ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Αποκαλύφθηκε ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο της Meghan Markle

Το ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας που αναρωτήθηκε τι χρώμα δέρμα θα είχε ο Αrchie.

newsroom must

Η Meghan Markle και ο Harry στην συνέντευξή τους, αποκάλυψαν ότι κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας αναρωτήθηκε τι χρώμα δέρμα θα είχε ο αγέννητος τότε Archie, σχόλιο το οποίο προκάλεσε ερωτήματα και δυσαρέσκεια για το παλάτι.

Η Lady Colin Campbell, η οποία ήταν παντρεμένη -διαζευγμένη, πλέον- με τον λόρδο Colin Ivar Campbell και συγγραφέας βασιλικών βιβλίων ισχυρίζεται ότι βασιλική πηγή τής αποκάλυψε ποιο είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε το σχόλιο αυτό.

Η Campbell έκανε την αποκάλυψη σε ένα βίντεο στο Youtube με την ονομασία «Η Lady C αποκαλύπτει το μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν αποκάλυψαν Meghan και Harry και γιατί αντέδρασε ο πρίγκιπας Αλμπερτ».

Στο βίντεο, η ειδικός επί θεμάτων του παλατιού ισχυρίζεται ότι μια βασιλική πηγή τής αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που δεν κατονόμασαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι η πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας. H Lady C ανέφερε ότι η όλη συνομιλία είχε γίνει ανεπίσημα και η πηγή της υποστηρίζει ότι η ανησυχία της πριγκίπισσας Αννας δεν ήταν το χρώμα του δέρματος του μωρού αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Meghan.

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan Markle, η πριγκίπισσα Αννα δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Meghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Meghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια τής οποίας έγινε μέλος».

Να σημειωθεί ότι τις πρώτες ημέρες, στα social media, είχε φουντώσει η φημολογία για το ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε κάνει αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, με τους περισσότερους να υποψιάζονται τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Κάρολο. Πάντως, William και Kate είχαν αρνηθεί τους ισχυρισμούς, λέγοντας, απλώς, σε μια δημόσια εμφάνισή τους, ότι δεν είναι ρατσιστές. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση