ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Άντρεα Καφά: «Και οι δυο βρήκαμε το άλλο μας μισό»

Διέψευσε το ενδεχόμενο γάμου.

Μαρία Καραμάνου

Η Άντρεα Καφά, καλεσμένη στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε», παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής, 1 Δεκεμβρίου, από τους παρουσιαστές Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, επικεντρώθηκε σε διάφορα θέματα, με έμφαση στην προσωπική της ζωή και στον σύντροφο της. 

Η πρώτη αναφορά της Άντρεας Καφά έγινε στον σύντροφό της, Ανδρέα Πολυβίου και απάντησε στο ενδεχόμενο να παντρευτούν, διαψεύδοντας τις φήμες και επισημαίνοντας πως αυτό δεν ισχύει. Η εν λόγω συνέντευξη παρέχει μια ματιά στην προσωπική ζωή της Άντρεας Καφά, ενώ η απάντησή της για το θέμα του γάμου αποτελεί μια διαύγεια σχετικά με προσωπικές πτυχές της ζωής της.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως, «Είμαι ερωτευμένη, και εγώ νομίζω πως είμαστε ταιριαστοί, έτσι νιώθουμε ότι είμαστε ταιριαστοί. Χθες γιορτάσαμε χαλαρά σπίτι, ίσως σήμερα πάμε κάπου το βράδυ. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος νομίζω, υπήρξε από την αρχή μια πολύ δυνατή καλή εντύπωση και για τους δυο. Νιώθουμε και οι δυο πως βρήκαμε το άλλο μας μισό, αλίμονό του αν δεν το νιώθει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση