ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

Άντε πάλι... Ο Kanye West επιβεβαίωσε ότι θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ;

Το λέει, το ξαναλέει και αρνούμαστε να το πιστέψουμε. Ο Kanye West βρέθηκε καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του DJ Pharris και μίλησε για ακόμα μια φορά για την πιθανή υποψηφιότητά του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2024 και για ακόμα μια φορά κατάφερε να γίνει viral.

«Αν αποφασίσω να το κάνω, θα γίνει, δεν πρόκειται να προσπαθήσω», είπε ο διάσημος ράπερ.

Να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη φράση είχε χρησιμοποιήσει και το 2015 στη διάρκεια των MTV Video Music Awards, όταν είχε πει πως θα κατέβει για πρόεδρος το 2020. «Ναι, 100 τοις εκατό θα μπορούσε να συμβεί...το 2024», πρόσθεσε ο Κάνιε, σημειώνοντας πως για το όνομα της παράταξης, θα του άρεσε το «Birthday Party».

Επίσης αναφέρθηκε και σε μερικές πιθανές μελλοντικές, πολιτικές αποφάσεις, υποστηρίζοντας με τα λεγόμενά του την τρέχουσα οικονομική πολιτική των ΗΠΑ. Ωστόσο έσπευσε να κρατήσει αποστάσεις από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας βέβαια πως δεν συμφωνεί και με άλλες πολιτικές.

Όπως είπε, αν ήταν σήμερα πρόεδρος των ΗΠΑ, η υγειονομική περίθαλψη θα ήταν βασική του προτεραιότητα. «Θα βεβαιωθώ πως η ιατρική βιομηχανία θα ανθίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σε πολιτικό επίπεδο, τοποθέτησε τον εαυτό του στους κεντρώους. «Όταν κάποιος λέει πως δεν μπορείς να είσαι και με τις δυο πλευρές... είναι σαν ένα σύγχρονο gang banging ή κάτι τέτοιο. Είναι διαχωρισμός. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε με διακρίσεις. Πρέπει να σκεφτόμαστε αγκαλιασμένοι γιατί βασικά είμαστε μαι φυλή, ένας κόσμος, ένας πολιτισμός», είπε ο Κάνιε Γουέστ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση