ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Anohni: Η πρώτη transexual υποψήφια για Όσκαρ, αποφάσισε να τα μποϊκοτάρει

To τραγούδι ''Manta Ray'' είναι υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, ωστόσο η Anohni, που το ερμηνεύει, δεν θα το τραγουδήσει τη νύχτα της απονομής. Η Anohni είναι η πρώτη τρανσέξουαλ υποψήφια για Όσκαρ αλλά αποφάσισε να μην παρευρεθεί στη φετινή τελετή: 

"Είμαι η μόνη transexual ερμηνεύτρια που προτάθηκε ποτέ για βραβείο Όσκαρ, και γι 'αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που με πρότειναν. Ήμουν στην Ασία όταν έμαθα τα νέα. Έτρεξα στο σπίτι για να ετοιμάσω κάτι, σε περίπτωση που θα μου ζητούσαν να τραγουδήσω στη βραδιά. Όλοι με έπαιρναν τηλέφωνο για συγχαρητήρια. Μια εβδομάδα αργότερα, ο Sam Smith, η Lady Gaga, και ο Weeknd είχαν ανακοινωθεί σαν οι περφόρμερς που θα ερμήνευαν ζωντανά στη μεγάλη βραδιά και αναμένονταν και οι υπόλοιποι. Κάθισα και περίμενα σε σύγχυση. Θα ερχόταν κάποιος σε επαφή μαζί μου; Αλλά καθώς περνούσε ο χρόνος δεν άκουγα τίποτα'

''Έχω αποφασίσει να μην παρακολουθήσω τα Όσκαρ." αναφέρει και υπενθυμίζει πως οι ισχυροί της βιομηχανίας προσπαθούν να μας πείσουν ότι δείχνουν ενδιαφέρον κουνώντας σημαίες για την πολιτική ταυτότητα και ψεύτικα ηθικά ζητήματα. "Αλλά μην ξεχνάμε ότι πολλές από αυτές τις προσωπικότητες είναι τα τρόπαια των εταιρειών που ανήκουν σε δισεκατομμυριούχους με μόνη πρόθεση να μας χειραγωγήσουν και με τη συγκατάθεσή μας να πάρουν τα χρήματά μας''.

Αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή της. Ακούστε εδώ το τραγούδι. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Anohni  |  Oscars  |  βραβεία  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση