ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Αννίτα Δημητρίου: Το ηχηρό μήνυμα για τις γυναίκες στον χώρο της γαστρονομίας

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού παρευρέθηκε στην 9η απονομή των Βραβείων Ποιότητας 2023

Μαρία Σάββα

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου παρευρέθηκε στην 9η απονομή των Βραβείων Ποιότητας 2023 του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της εφημερίδας «Καθημερινή», την Τρίτη 27 Ιουνίου στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Στροβόλου και έδωσε τιμητικό βραβείο στον σεφ Χριστόφορο Πέσκια.

Η ίδια λίγο πριν δώσει το τιμητικό βραβείο μίλησε για τους ανθρώπους της Κύπρου και συγκεκριμένα για τους παραγωγούς αναφέροντας αρχικά: «Απόψε απολαύσαμε τους ανθρώπους της Κύπρου μάς, τους αγνούς ανθρώπους οι οποίοι πάνω από όλα αγαπάνε την Κύπρο μάς, τα παραδοσιακά προϊόντα, την ίδια την παράδοσή μας. Τους συγχαίρω θερμότατα που επενδύουν σε αυτό, προσθέτουν τα μέλη της οικογένειάς τους, νέα παιδιά, νέους ανθρώπους και απαλυνθούν στερεότυπα. Είδαμε γυναίκες να πρωτοπορούν στα οινοποιία και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αναγνώριση». 

Να αναφέρουμε πως με τα Βραβεία Ποιότητας ο «Γαστρονόμος» αναζητά κάθε χρόνο τις νησίδες της ποιότητας και του επαγγελματισμού που υπάρχουν σε όλη την Κύπρο, τους παραγωγούς που επιχειρούν με πάθος, στοχοπροσύλωση και μεράκι, τους ανθρώπους που καθρεφτίζουν την Κύπρο που ονειρευόμαστε!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση