ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Αννίτα Δημητρίου: Καλωσόρισε μαθητές στην Βουλή και μίλησαν για τον σχολικό εκφοβισμό

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media

Μαρία Σάββα

Το πρωί της Δευτέρας 29 Μάϊου η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου, καλωσόρισε στην Βουλή μια ομάδα μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατά του σχολικού εκφοβισμού #SAFER, οι οποίοι παρουσίασαν το ευρηματικό οπτικοακουστικό υλικό που έφτιαξαν, για διαφώτιση και ενημέρωση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πρόεδρος της Βουλής ανάρτησε διάφορα στιγμιότυπα από την συγκεκριμένη συνάντηση, γράφοντας στην λεζάντα: «Το σημερινό πρωϊνό μας γέμισε αισιοδοξία και ελπίδα ότι υπάρχει προοπτική για ένα κόσμο καλύτερο. Τα #παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατά του σχολικού εκφοβισμού #SAFER παρουσίασαν στη #ΒτΑ το ευρηματικό οπτικοακουστικό υλικό που έφτιαξαν, για διαφώτιση και ενημέρωση».

«Συζητώντας με μαθητές και μαθήτριες μας διαπιστώνουμε, γι' άλλη μια φορά, ότι το κλειδί στην πρόληψη και καταπολέμηση του εκφοβισμού, πέρα από την ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου, βρίσκεται στη διαπαιδαγώγηση, στο να μεγαλώνουμε παιδιά με ενσυναίσθηση, που να σέβονται την ανθρώπινη ύπαρξη και να αποδέχονται τη διαφορετικότητα», συμπλήρωσε στην συνέχεια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση