ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Άννα Βίσση: Αρνήθηκαν την είσοδο σε drag queen στο μαγαζί που εμφανιζόταν

Η απάντηση της τραγουδίστριας

Ζωή Τουτουντζίδου

Ένα άκρως σοκαριστικό θα λέγαμε περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες σε νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Κύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση στην Αθήνα. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάλληλοι του κέντρου αρνήθηκαν την είσοδο στη γνωστή drag queen «ΔουΚissa .

Την εν λόγω καταγγελία έκανε η ίδια η «Δούκισσα» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι, αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων».

Η είδηση αυτή όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως γνωστή, με την τραγουδίστρια να κατακρίνει την απόφαση του μαγαζιού, υπερασπιζόμενη όχι μόνο την Δούκισσα, αλλά όλη την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αναδημοσιεύοντας την καταγγελία στον προσωπικό της λογαριασμό, απαντώντας «Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση