ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Angelina Jolie: 'Υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν μπορώ να πω'

Εξομολογείται πως την πλήγωσε ο Brad Pitt

newsroom must

Η Angelina Jolie, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο «The Guardian» πως πληγώθηκε πολύ από μία συγκεκριμένη συνεργασία του τότε συζύγου της Brad Pitt.

Οι δύο ηθοποιοί που έχουν δικαστική διαμάχη μετά το διαζύγιό τους για την επιμέλεια των παιδιών τους και η λαμπερή ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως χωρίζουν «για το καλό της οικογένειάς τους».

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η Angelina Jolie, ο Brad Pitt είχε συνεργαστεί με τον Harvey Weinstein και μάλιστα δύο φορές στις ταινίες «Inglourious Basterds» και «Killing Them Softly».

Το γεγονός αυτό οδήγησε σε μεγάλο καβγά, καθώς είχε εξομολογηθεί στον πρώην σύζυγό της πως και η ίδια είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον παραγωγό.

Πηγές από την πλευρά του Brad Pitt, αναφέρουν πως η Angelina Jolie είχε παρανοήσει το γεγονός, καθώς ο Brad Pitt δεν υποστήριξε ποτέ τον Weinstein, απλά ήταν μέλος του cast.

Η λαμπερη ηθοποιός τόνισε επίσης πως ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να χωρίσει από τον πατέρα των παιδιών της. «Υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν μπορώ να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση