ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Aναστασία Παπαδοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πρώην Προέδρο Τάσσο Παπαδόπουλο

«15 χρόνια δεν έφυγες ποτέ από τη σκέψη μου», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια από τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, και η αναμνηστική ημέρα φέρνει έντονα συναισθήματα σε αγαπημένα πρόσωπα που τον θυμούνται. Η κόρη του, Αναστασία, μοιράστηκε τα συναισθήματά της μέσω μιας συγκινητικής δημοσίευσης, αναφέροντας, «Αιώνια σου η μνήμη. 15 χρόνια δεν έφυγες ποτέ από τη σκέψη μου».

Η φωτογραφία που συνόδευε τη δημοσίευση αντικατοπτρίζει την αγάπη και την αφοσίωση μεταξύ πατέρα και κόρης, δημιουργώντας μια στιγμή νοσταλγίας και σεβασμού για τη μνήμη του προαγαπημένου της προσώπου. Αμέσως μετά την ανακήρυξη της Κύπρου σε ανεξάρτητη Δημοκρατία, ο Τάσσος Παπαδόπουλος διορίστηκε υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, από τον Πρόεδρο Μακάριο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν μόλις 25 χρονών. 

Μετά την Τουρκική Εισβολή ο Τάσσος Παπαδόπουλος διετέλεσε σύμβουλος του εκπροσώπου της ελληνοκυπριακής πλευράς στις διακοινοτικές συνομιλίες Γλαύκου Κληρίδη, καθώς και αντικαταστάτης του στη θέση αυτή, μετά την παραίτηση του Κληρίδη στις 7 Απριλίου1976. Ο Τάσσος Παπαδόπουλος υπηρέτησε στο αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για 5 χρόνια.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση