ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Αν ο Obama γίνει ταινία, αυτός θέλει να τον υποδυθεί

Η απρόσμενη επιλογή του πρώην προέδρου της Αμερικής σχετικά με το ποιος θέλει να τον υποδυθεί αν η ζωή του γίνει ταινία

newsroom must

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο "Γη της Επαγγελίας”, ο Barack Obama προέβη σε αρκετές αποκαλύψεις και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιθανότητα κάποια στιγμή να γίνει η ζωή του ταινία.

Αναλυτικότερα, μετά από ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο για το αν δίνει την έγκρισή του στον Καναδό ράπερ Drake ο οποίος είχε δηλώσει πριν από δέκα χρόνια στο περιοδικό Paper πως επιθυμεί πολύ κάποιος να κάνει μια ταινία για τη ζωή του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ να τον υποδυθεί, απάντησε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό.

"Ο Drake φαίνεται πως είναι ικανός να κάνει όλα όσα θέλει... Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Αν έρθει εκείνη η ώρα κι είναι έτοιμος, ξέρετε...” είπε αστειευόμενος και στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο Drake έχει την έγκριση ολόκληρης της οικογένειας. "Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει την έγκριση της οικογένειας... Υποθέτω ότι για τη Malia και τη Sasha θα είναι τέλειο” εξήγησε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Champagnepapi (@drakeofificial)

Ο Drake έχει εκφράσει εδώ και πολλά χρόνια το ενδιαφέρον του να τον υποδυθεί επί οθόνης. Το 2010 σε συνέντευξή του στο Paper είχε πει: «Ελπίζω κάποιος να κάνει μια ταινία για τη ζωή του Ομπάμα σύντομα γιατί θα μπορούσα να τον υποδυθώ».

«Βλέπω όλες τις συνεντεύξεις του. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν αλλάζω το κανάλι, σίγουρα δίνω προσοχή και ακούω τις εναλλαγές της φωνής του», «Αν ρωτήσεις κάποιον που με ξέρει, είμαι πολύ καλός στο να αποτυπώνω. Αργά αλλά σίγουρα, δεν είμαι σε φάση μελέτης, γιατί κανείς δεν με κάλεσε για τίποτα, αλλά απλώς προσέχω, οπότε όταν έρθει η μέρα δεν θα προσπαθήσω να μάθω τον τρόπο με τον οποίο μιλάει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση