ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

Άλλο ένα royal σκάνδαλο: Είναι ο Simon γιος του Καρόλου;

«Το ξέρω ότι δεν ακούγεται πιστευτό, αλλά όλα όσα λέω μπορούν να επιβεβαιωθούν. Είμαι απλώς ένας άντρας που ψάχνει για τους βιολογικούς του γονείς»

Δέσποινα Άσπρου

Όπως όλα δείχνουν τα σκάνδαλα για το παλάτι της Βρετανία δεν πρόκειται να τελειώσουν... ποτέ!

Λίγο μετά από την τεράστια έκταση που πήρε η υπόθεση με τις σχέσεις του πρίγκιπα Andrew με τον παιδόφιλο Jeffrey Epstein ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του και έπειτα από την απόφαση που πήρε ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα, ένα άλλο σκάνδαλο έρχεται ξανά στην επιφάνεια και αναστατώνει! Ο λόγος για τον 53χρονο Simon Dorante-Day ο οποίος ζητά DNA για να αποδείξει πως είναι γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλας.

Αναλυτικότερα, ο ίδιος πιστεύει πως το ζευγάρι τον απέκτησε όταν ο πρίγκιπας Κάρολος είχε παράνομη σχέση με την Καμίλα καθώς τότε, εξακολουθούσε να ήταν παντρεμένος με την Diana. Προσθέτει μάλιστα πως γεννήθηκε στην Βρετανία και μετακόμισε στην Αυστραλία μετά την υιοθεσία του, ενώ μιλώντας στην Daily Mail τονίζει πως οι θετοί του παππούδες ήταν η μαγείρισσα κι ο κηπουρός της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου κι ότι η Καμίλα έμεινε έγκυος όταν είχε παράνομη σχέση με τον Κάρολο, οπότε για να αποφευχθεί  το σκάνδαλο, τον έδωσαν για υιοθεσία στη Winifred και τον Ernest.

«Το ξέρω ότι δεν ακούγεται πιστευτό, αλλά όλα όσα λέω μπορούν να επιβεβαιωθούν. Είμαι απλώς ένας άντρας που ψάχνει για τους βιολογικούς του γονείς», προσθέτει ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα.

Να αναφέρουμε πως η υπόθεση που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, ήρθε ξανά στην επιφάνεια, αφού ο Dorante-Day σκοπεύει να πάει το θέμα στα δικαστήρια για τέταρτη φορά και να προσπαθήσει να εξαναγκάσει τον Κάρολο και την Καμίλα να κάνουν τεστ DNA, παρά το γεγονός ότι τις άλλες τρεις που αποπειράθηκε απορρίφθηκε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση