ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω ψωρίαση και είμαι δυσλεκτικός»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Με αφορμή το πανευρωπαϊκό συμβούλιο δυσλεξίας, η εκπομπή «Happy Day» συνάντησε στις Βρυξέλες, τον ηθοποιό περισσότερο γνωστό από την σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και πλέον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη.

Ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή ότι σε μεγάλη ηλικία ανακάλυψε ότι ήταν δυσλεξικός, λέγοντας στην κάμερα: «Είμαι δυσλεκτικός. Είχα την ατυχία να το μάθω σε μεγάλη ηλικία, στο 2ο έτος στο Πολυτεχνείο. Έκανα αναγραμματισμούς, δεν θυμόμουν την ορθογραφία των λέξεων. Στο γράψιμο χάνεις συλλαβές και λέξεις. Ήθελα πολύ χρόνο να διαβάσω ένα κείμενο και να το αφομοιώσω. (…) Αυτό δημιούργησε ένα μεγάλο ψυχολογικό φορτίο που έπρεπε να κουβαλάω μέχρι που έμαθα ότι έχω δυσλεξία».

Στην συνέχεια μίλησε για την ψωρίαση, αποκαλύπτοντας ότι είναι κάτι που επίσης αντιμετωπίζει. «Νομίζω ότι τα περισσότερα ψυχοσωματικά τα είχα από τον έρωτα και τις σχέσεις μου. Εκεί δεν υπάρχει λογική, περιμένεις να περάσει το κύμα. Έχω ψωρίαση που βγαίνει στους αγκώνες και κάτω από τα μάτια, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση