ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Adele: Ανησυχία από τους θαυμαστές της

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια προσωρινή παύση από τις εμφανίσεις της για λόγους υγείας.

Μαρία Καραμάνου

Οι συναυλίες της Adele στην Ευρώπη δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία στις πωλήσεις εισιτηρίων, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και αναγκάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας. Η 35χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια σειρά από συναυλίες στο Μόναχο από τις 2 έως τις 24 Αυγούστου, αποτελώντας τις πρώτες της εμφανίσεις στην Ευρώπη από το 2015. Παρόλο που έχει μεγάλο κοινό, φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα πολλά διαθέσιμα εισιτήρια για αυτές τις συναυλίες στο Ticketmaster, με τη χωρητικότητα να φτάνει τις 80.000 θέσεις.

Οι θαυμαστές φαίνεται να διστάζουν να αγοράσουν εισιτήρια, φοβούμενοι ότι ενδέχεται να υπάρξουν ακυρώσεις ή αναβολές λόγω προβλημάτων υγείας της Adele.

Μια πηγή δήλωσε, «Υπάρχει κάποια επιφυλακτικότητα των θαυμαστών σχετικά με την αγορά των εισιτηρίων, επειδή οι άνθρωποι ανησυχούν για το αν θα είναι αρκετά καλά για να τις εκτελέσει όλες. Ο κόσμος την παρακολουθεί εξαιρετικά στενά και η Adele είναι σιωπηλή εδώ και μερικές εβδομάδες από τότε που ανακοίνωσε ότι ήταν άρρωστη και έκανε ένα διάλειμμα. Έτσι, οι θαυμαστές της ανησυχούν γι' αυτήν και για το πότε θα επιστρέψει».

Και συνέχισε λέγοντας, «Αλλά η Adele έχει πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή θεραπεία για οτιδήποτε χρειαστεί στην Καλιφόρνια και μια ισχυρή ομάδα γύρω της».

Μετά την ανακοίνωση ότι έπρεπε να αναπαυθεί λόγω προβλημάτων στις φωνητικές της χορδές, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας τον Μάρτιο θα μετατεθούν για αργότερα λόγω εντολής των γιατρών να ξεκουραστεί.

Αν και προγραμμάτιζε να ολοκληρώσει την παραμονή της στο «Colosseum at Caesars Palace» τον Ιούνιο, η ημερομηνία αυτή πλέον φαίνεται αβέβαιη. Υπολογίζεται ότι η τραγουδίστρια κερδίζει περίπου 1,5 εκατομμύριο λίρες ανά συναυλία.

Οι πολλοί θαυμαστές που είχαν ήδη αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων για τις αρχικές ημερομηνίες των συναυλιών αισθάνονται απογοητευμένοι, καθώς δεν θα μπορέσουν να πάρουν επιστροφή χρημάτων λόγω της αναβολής και όχι ακύρωσης των εκδηλώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση