ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Adam Levine: Κατειγορείται ότι έστειλε ερωτικά μηνύματα σε δύο μοντέλα στο Instagram

Όσα χρεώνουν στον τραγουδιστή μετά τις αποκαλύψεις της Sumner Stroh για παράνομη σχέση

Τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου η ερωμένη του Levine, Sumner Stroh αποφάσισε να τον εκθέσει στο Tik Tok, αποκαλύπτοντας τη σχέση τους και μάλιστα μόλις τρεις μέρες μετά τα χαρμόσυνα νέα της συζύγου του Behati Prinsloo, ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Πρωτού τον κατηγορήσει, η Stroh αναφέρει συγκεκριμένα: «Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άντρα που είναι παντρεμένος μ' ένα super model της Victoria's Secret», ενώ στη συνέχεια σημειώνει πως στην ουσία την χειραγώγησε. Όπως δήλωσε η ίδια, τον Ιούνιο (μετά από μήνες που δεν είχαν μιλήσει) ο Levine της έστειλε μήνυμα στο Instagram ανακοινώνοντας της ότι περιμένει κι άλλο παιδί με τη γυναίκα του, ροτώντας την αν είναι «εντάξει» να δώσει το όνομα της στο μωρό τους, νοούμενου ότι θα είναι αγόρι.

«Εντάξει σοβαρή ερώτηση. Περιμένω ακόμη ένα μωρό και αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Sumner. Είσαι εντάξει με αυτό; Σοβαρολογώ». Έπειτα, της έστειλε το χαρακτηριστικό emoji με ανασηκωμένους τους ώμους, περιμένοντας την απάντηση της.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen original sound - Sumner Stroh

Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής απάντησε στην Stroh αναφέροντας συγκεκριμένα: «Πολλά λέγονται για εμένα αυτή τη στιγμή και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Έκανα κακή χρήση της κρίσης μου όταν μίλησα με οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη σύζυγό μου με οποιοδήποτε ερωτικό τρόπο. Δεν είχα παράνομη ερωτική σχέση, παρ’ όλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια σε μια περίοδο της ζωής μου για την οποία μετανιώνω», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν θα το επαναλάβει ποτέ.

Λίγο αφότου οι ισχυρισμοί της Sumner Stroh έγιναν viral, μια γυναίκα με το όνομα Alyson Rosef μοιράστηκε τα υποτιθέμενα άμεσα μηνύματά της με τον frontman των Maroon 5, συμπεριλαμβανομένου ενός που φέρεται να της είχε σταλεί από αυτόν που έγραφε: «Δεν πρέπει να μιλάω το ξέρεις σωστά;»

Μια άλλη γυναίκα, η κωμικός Maryka, μπήκε στο Instagram story της την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου για να μοιραστεί τα υποτιθέμενα dm της με τον Levine, τα οποία ξεκινούσαν με το υποτιθέμενο μήνυμά του προς εκείνη που έγραφε: «Τώρα έχω εμμονή μαζί σου». Ακολούθως η Maryka γράφει: «Φίλε δεν είσαι σαν παντρεμένος», και ο τραγουδιστής φέρεται να απάντησε: «Ναι, αλλά είναι λίγο περίπλοκο. Τα πράγματα γίνονται δύσκολα και το βίντεο δεν βοήθησε. Μπορεί να ξεφύγω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση