ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

56χρονος λέει ότι είναι γιός του Κάρολου και της Camilla και θέλει να συναντηθεί με τον Harry

Όλα όσα είπε σε συνέντευξη

Μαρία Σάββα

Σε βαθύ πένθος ισχυρίστηκε πως είναι ένας 56χρονος από την Αυστραλία, αφού έμαθε για τον θάνατο της «γιαγιάς» του. Ο εν λόγω άνδρας είναι ο Simon Charles Dorante-Day και φέρεται να είναι ο ανομολόγητος γιος του πρόσφατα στεφθέντος Bασιλιά της Βρετανίας Καρόλου και της βασιλικής συζύγου του Camilla.

Ο Αυστραλός μίλησε στο κανάλι News7 και εξήγησε ότι ένιωθε απογοητευμένος που τον απέρριψε εντελώς και τον αγνοούσε η βασιλική οικογένεια. «Νομίζω ότι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο Κάρολος είναι να μου δώσει μια απάντηση, να με αναγνωρίσει. Δίνει στον William έναν τέτοιο τίτλο, καλά, πού είναι η απάντησή μου, πού είναι η απόδειξη του DNA μου; Αν δεν είσαι ο πατέρας μου, απόδειξε ότι δεν είσαι », ισχυρίστηκε ο άνδρας.

Μετά τον θάνατο της «γιαγιάς» του, ο Dorante-Day ισχυρίστηκε μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης ότι έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που του έστελναν τα συλλυπητήριά τους.

Ο κ. Dorante-Day είπε ότι η συμπεριφορά της βασιλικής οικογένειας προς τον πρίγκιπα Harry και την Αμερικανίδα σύζυγό του Meghan Markle ήταν «πολύ κακή».

«Από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Harry και εγώ θα συμφωνούσαμε περισσότερο και θα χαιρόμουν πολύ την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του», είπε ο κ. Dorante-Day.

«Έχουμε πολλά να συζητήσουμε με τον Harry… και οι δύο είμαστε τα μαύρα πρόβατα της βασιλικής οικογένειας, οπότε μπορώ να πω ότι υπάρχει ένας δεσμός ανάμεσά μας… Και αυτού του φέρεται άσχημα ο πατέρας του, όπως και εμένα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS