ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

5 τραγικά hairstyles του Boris Johnson

Δέσποινα Άσπρου

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει στη Βρετανία, καθώς σήμερα, 12 Δεκεμβρίου, στις 7:00 (τοπική ώρα), οι κάλπες άνοιξαν και το μέλλον της χώρας, όπως και αυτό του Boris Johnson, κρίνονται.

Λόγω της ιδιομορφίας του βρετανικού εκλογικού συστήματος οι προβλέψεις είναι δύσκολες, ωστόσο σύμφωνα με δημοσκοπήσεις προβλέπεται η νίκη του Boris Johnson και των Συντηρητικών. Φυσικά, λόγω της ιδιομορφίας του βρετανικού λαού, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς με ακρίβεια το με πόση διαφορά θα νικήσουν οι Συντηρητικοί του Johnson ή αν θα βρεθεί η χώρα ενώπιον ενός νέου αδιεξόδου με κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα να μην εξασφαλίζει καθαρή πλειοψηφία, γεγονός που θα σημάνει μια νέα παράταση του δράματος του Brexit.

Και κάπως έτσι, το τι τελικά θα γίνει, δεν το ξέρουμε. Μέχρι το πρωί της 13ης Δεκεμβρίου -όταν θα ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα- θα τα μάθουμε όλα.  Αυτό όμως που γνωρίζουμε με σιγουριά και δεν έχει να κάνει με πολιτικές προεκτάσεις, είναι το ο πρωθυπουργός της χώρας, όση επιτυχία και αν σημειώνει επαγγελματικά, δεν έχει την ίδια τύχη με τα μαλλιά του! 

Οι bad hair days του Boris Johnson, ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει viral. Ενόψει του Brexit, αν και προφανώς αντιλαμβανόμαστε την σημαντικότητα της κατάστασης, θέλοντας να βάλουμε μια εύθυμη πινελιά στην κρισιμότητα του θέματος, ψάξαμε και βρήκαμε 5 άτυχες στιγμές του πρωθυπουργού της Βρετανίας, κατά τις οποίες τα μαλλιά του και όχι τα λεγόμενά του... έγιναν κέντρο συζήτησης. Γιατί ναι, η επιμελώς ατημέλητη ή απλώς ατημέλητη κόμη του, είναι από τις πιο γνωστές στον κόσμο της πολιτικής και όχι μόνο. 

Το εν λόγω στιγμιότυπο είναι σίγουρα από τα πιο viral του πρωθυπουργού και χωρίς καμία αμφιβολία περιγράφει το καθημερινό του ατημέλητο χτένισμα.

Ο Boris Johnson μπορεί να έχει αδυναμία στην Ελλάδα , ωστόσο κατά την επίσκεψή του στο Πήλιο το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε μια ατάκα που δεν ξέρουμε αν θα τον κάνει να πάει ξανά! Σε δηλώσεις στο euronews ιδιοκτήτρια εστιατορίου δήλωσε: «Του είπα για τα μαλλιά του. Ότι είναι ξανθά μακριά και ατημέλητα. Γέλασε και του είπα: «Αν ήσουν κορίτσι θα ήσουν μια όμορφη κούκλα. Θα έμοιαζες με την Barbie».

Το 2016 ο Boris αποκάλυψε στην Sunday Times ότι βάφει τα μαλλιά του για να τονίσει τη λάμψη τους.

Όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας, τα βρετανκά tabloid ανέφεραν συχνά στα πρωτοσέλιδά τους πως ο Johnson γνωστός για τη φιλοδοξία του, τα ακατάστατα ξανθά μαλλιά του, τον τρόπο που αγορεύει και τις ελλιπείς γνώσεις του σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της πολιτικής- αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια από τις πλέον ταραχώδεις συγκυρίες στη μεταπολεμική ιστορία της Βρετανίας.

 

Άλλη μια ατιμέλητη εμφάνιση του πρωθυπουργού της Βρετανίας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση