ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

5 Κύπριες μάς αποκαλύπτουν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους

H Χριστίνα Αργυρού, η Στέφανη Παναγή, η Αριάνα Demian, η Νάταλυ Δημοφάνους και η Ιωάννα Θεοδώρου ταξιδεύουν στον χρόνο και θυμούνται τα καλύτερά τους Χριστούγεννα

newsroom must

Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις ωραιότερες περιόδους του χρόνου αφού όλοι μπαίνουμε σε εορταστικό mood και αισθανόμαστε ξανά παιδιά.

Ακόμη, μάλιστα, και σε συνθήκες πανδημίας που δεν επιτρέπονται τα μεγάλα γλέντια και οι πολυπληθείς συναθροίσεις, η χαρά μας δεν υποχωρεί και αυτό, είναι ίσως, το ωραιότερο της γιορτής αυτής.

Με αφορμή την υπέροχη αυτή ημέρα, εμείς επικοινωνήσαμε με 5 γνωστές Κύπριες και τους ζητήσαμε να μάς αποκαλύψουν τα πιο όμορφα -μέχρι στιγμής- Χριστούγεννα της ζωής τους.

Χριστίνα Αργυρού: "Κάθε χρόνο νιώθω τα Χριστούγεννα πολύ ξεχωριστά επειδή έχω κοντά μου δικούς μου ανθρώπους! Αλλά νομίζω τα πιο ιδιαίτερα ήταν πριν 4 χρόνια στο Λονδίνο! Ήταν πολύ μαγικά!".

Στέφανη Παναγή: "Τα ωραιότερα Χριστούγεννα για εμε΄να ήταν αυτά που τρέχαμε με τον αδερφό μου κάθε Παραμονή  μέσα στο Jumbo στην Μακαρίου να αγοράσουμε ότι θέλαμε. Τότε, επειδή δεν είχαμε την δυνατότητα να έχουμε ότι παιχνίδι θέλαμε, τα Χριστούγεννα ήταν η αγαπημένη περίοδος".

Αριάνα Demian: "Λατρεύω τις γιορτές και το vibe των Χριστουγέννων. Όλα τα Χριστούγεννά μου είναι ξεχωριστά. Για την οικογένειά μου, μάλιστα, είναι διπλή γιορτή γιατί γιορτάζουν την γιορτή και τα γενέθλιά τους αγαπημένα μου πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως είχα περάσει πάρα πολύ ωραία μια χρονιά που απλά φόρεσα τις φόρμες μου και βγήκα για βόλτα με τους φίλους μου σε όλα τα bars της πρωτεύουσας".

Νάταλυ Δημοφάνους: "Τα ωραιότερα Χριστούγεννα για εμένα ήταν όταν καταφέραμε να πάμε όλη η οικογένεια μαζι ταξίδι γιατι λόγω οικογενειακών επιχειρησέων πάντα ήταν δύσκολο να φύγουμε τις γιορτινές μέρες". 

Ιωάννα Θεοδώρου: "Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου ήταν στην Αθήνα το 2014. Είχαμε πάει εκεί με τον τότε σύντροφό μου και όλη η κατάσταση ήταν πολύ όμορφη και καινούρια για εμένα. Μεταξύ άλλων, θυμάμαι ακόμη πόσο ωραία στολισμένοι ήταν οι δρόμοι και πόσο εντυπωσιακό ήταν το σκηνικό."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση