ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

11 celebrities που παντρεύτηκαν άσημους

Υπάρχει ελπίδα! Θα μπορούσε μια από εσάς να ήταν στην θέση της Amal και να γινόταν η Mrs. Clooney ή Mrs Damon ως σύζυγος του Mat Damon.

Όλα αυτά επειδή οι αγαπημένοι μας σταρ δεν ερωτεύονται μόνο μεταξύ τους, αλλά καμιά φορά παντρεύονται άσημους, κανονικούς ανθρώπους. Λέγεται μάλιστα πως αυτοί οι γάμοι κρατούν περισσότερο. Τι κι αν κάποιος είναι διάσημος; Δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ερωτευτεί ένα άτομο εκτός χώρου. Πολλές «Σταχτοπούτες» υπάρχουν ως παράδειγμα και εμείς διαλέξαμε 11 από αυτές. Ποιοι είναι οι celebrities που δεν παντρεύτηκαν άλλους σταρ, αλλά κανονικούς ανθρώπους;

Ο Matt Damon γνώρισε τη Luciana Barroso σε ένα μπαρ στο Μαΐάμι το 2003, και δέκα χρόνια μετά έχουν τέσσερα παιδάκια μαζί και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Ο έρωτας της ζωής της Marcia Cross λέγεται Tom Mahoney και τον γνώρισε σε ένα ανθοπωλείο. Όχι δεν είναι διάσημος σαν αυτή.

Ο Jeff Bridges και η Susan Geston γνωρίστηκαν το 1975 το πλατό της ταινίας  Rancho Deluxe. Σήμερα, 38 αργότερα είναι ακόμη μαζί.

Ο Patrick Dempsey ερωτεύτηκε τρελά την κομμώτριά του Jillian Fink και την παντρεύτηκε το 1999.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, ο Eric Bana παντρεύτηκε την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Rebecca Gleeson το 1997.

Αφού το δοκίμασε με συνάδελφό της και δεν έπιασε, η Reese Witherspoon  παντρεύτηκε τον ατζέντη Jim Toth.

H Julia Roberts έπρεπε να παντρευτεί αρκετές φορές μέχρι να το κάνει σωστά, ή μάλλον με το σωστό άτομο, ο οποίος δεν είναι κάποιος ηθοποιός, ούτε καλλιτέχνης. Μια σχέση με τη δουλειά της όμως την έχει ο σύζυγός της Danny Moder, μιας και βρισκόταν πάντα πίσω από τις κάμερες, ως κάμεραμαν που είναι.
 
Χρειάστηκε μια μόνο μέρα στο Museum of Science and Industry στο Σικάγο, για την Tina Fey και τον συνθέτη Jeff Richmond για να ερωτευτούν.

Ο Conan O'Brien έχει φτιάξει ένα χαρούμενο σπιτικό με την αντιγραφέα Liza Powel.

Ο 30χρονος γάμος της Meryl Streep με τον γλύπτη Don Gummer είναι αξιοζήλευτος.

Ο Chris O'Donell έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με τη σύζυγό του και αγαπημένη του από το κολέγιο Caroline Fentress.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση