ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Tom Hiddleston: Είναι ή όχι ο επόμενος James Bond;

Θα αντικαταστήσει τον Daniel Craig;

newsroom must

Ένα ακόμη όνομα ηθοποιού προστέθηκε στη μεγάλη λίστα με εκείνους που πιθανολογείται πως θα αντικαταστήσουν τον Daniel Craig στον ρόλο του James Bond, και αυτό είναι του Tom Hiddleston.

Ακούγοντας και ο ίδιος την φήμη που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Empire, που δεν απάντησε ξεκάθαρα ναι ή όχι, άφησε μία υπόνοια να αιωρείται.

Για την ακρίβεια, δήλωσε πως από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα διάφορες εικασίες για το ρόλο, ο ίδιος προσπαθεί να προσέχει πάρα πολύ τι λέει όταν τον ρωτούν.

Πιο συγκεκριμένα η απάντησή του ήταν: "Τι μπορώ να πω που δεν γνωρίζετε ήδη; Είναι από μόνο του ενδιαφέρον το γεγονός ότι ξαφνικά έχω γίνει πολύ προσεκτικός με το τι λέω, έτσι δεν είναι; Γιατί υπάρχει κάτι σε αυτό που θα πω, το οποίο θα γίνει "πρωτοσέλιδο". Όχι για εσάς, αλλά για τον έξω κόσμο. Έχω διαπιστώσει πως ό,τι πω γεννά περισσότερες ερωτήσεις".

Το όνομα του Hiddleston συγκαταλέγεται μαζί με των Idris Elba, Rege-Jean Page και Tom Hardy στη λίστα με τους ηθοποιούς που είναι πιθανότερο να ενσαρκώσουν τον Πράκτορα 007 στις επόμενες ταινίες.

Η επερχόμενη ταινία του James Bond, No Time to Die, είναι η τελευταία όπου θα τον υποδυθεί ο Daniel Craig και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στην Αγγλία και στις 8 Οκτωβρίου στην Αμερική.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση