ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink πλεκτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots
 

Πώς γιορτάζουν οι royals τα Χριστούγεννα;

Δέσποινα Άσπρου

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό... και να που τελικά η αγαπημένη μας περίοδος είναι εδώ! Μικροί και μεγάλοι αφήνουν την μαγεία να ξεχυθεί από μέσα τους, φοράνε τα γιορτινά τους και διασκεδάζουν στο μάξιμουμ. Φυσικά, η γιορτή αυτή δεν αφορά αποκλειστικά εμάς τους "κοινούς θνητούς", αλλά και τους αγαπημένους μας royals. 

Αναρωτιέστε πώς τα μέλη μιας βασιλικής οικογένειας περνούν τα Χριστούγεννα; Αν ναι, δείτε στην συνέχεια μερικές βασιλικές συνήθειες των Χριστουγέννων.

Βρετανική βασιλική οικογένεια:

Η Βρετανική βασιλική οικογένεια κάθε Χριστούγεννα συνηθίζει να κάνει το ίδιο πράγμα. Οι royals της Βρετανίας συγκεντρώνονται από τις 24 Δεκεμβρίου στο Σάντριγχαμ, στην κομητεία του Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας. Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα δισέγγονα της βασίλισσας, ο πρίγκιπας George, ο πρίγκιπας Louis και η αδερφή τους Charlotte ανυπομονούν να ανοίξουν τα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς απαγορεύεται να το κάνουν την ημέρα των Χριστουγέννων - μία παράδοση που πηγαίνει πίσω στους Γερμανούς προγόνους της βασίλισσας. Όσο αφορά τον μικρό Archie, θα παραλάβει και αυτός το δώρο του, αλλά μάλλον θα το ανοίξει η μαμά του- όταν επιστρέψουν από τον Καναδά όπου θα περάσουν τις φετινές γιορτές! Στις 25 Δεκεμβρίου τελείται χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του Σάντριγχαμ.Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν υποχρέωση να ακούσουν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας προς τους πολίτες, το οποίο μεταδίδεται και μέσω τηλεόρασης το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου.

Βασιλική οικογένεια της Δανίας:

Η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ερρίκος, γιορτάζουν φέτος τα Χριστούγεννα οι δυο τους χωρίς παιδιά και εγγόνια. Περνούν τις διακοπές στο παλάτι Μαρσέλισμπουργκ στο Ώρχους. Τα παιδιά τους συνήθως περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο εξωτερικό.

Βασιλική οικογένεια της Ισπανίας:

Η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ερρίκος, γιορτάζουν φέτος τα Χριστούγεννα οι δυο τους χωρίς παιδιά και εγγόνια. Περνούν τις διακοπές στο παλάτι Μαρσέλισμπουργκ στο Ώρχους. Τα παιδιά τους συνήθως περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο εξωτερικό.

Βασιλική οικογένεια της Σουηδίας:

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας συνήθως γιορτάζει τα Χριστούγεννα πιο οικογενειακά. Απολαμβάνουν το τζάκι, την θέα του χιονιού... ενώ δεν διστάζουν να κάνουν και έλκηθρο μέσα στα χιόνια. Είναι άλλωστε γνωστό πως η εν λόγω οικογένεια λατρεύει την απλότητα.

Βασιλική οικογένεια Βελγίου:

Μυστήριο αποτελούν τα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας του Βελγίου... μιας και μετά την δημόσια ομιλία του βασιλιά Φιλίππου την 25η Δεκεμβρίου, δεν γνωρίζουμε τι ακολουθεί!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση