ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Κασσιανίδου-Lecjaks: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκε ο ποδοσφαιριστής για τα γενέθλια της αγαπημένης του.

Μαρία Καραμάνου

Στις 8 Μαΐου, η Ευγενία Κασσιανίδου γιορτάζει τα γενέθλιά της, και φέτος η ημέρα αυτή ήταν πιο ξεχωριστή από ποτέ χάρη στην τρυφερή έκπληξη που της επεφύλασσε ο σύντροφός της, ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Jan Lecjaks. Ο Lecjaks δημιούργησε και δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο γεμάτο από αναμνήσεις και ρομαντικές στιγμές του ζευγαριού, προσφέροντας ένα γλυκό οπτικό αφιέρωμα στην αγαπημένη του.

Το βίντεο περιελάμβανε αδημοσίευτες φωτογραφίες από κοινά ταξίδια, ρομαντικές εξόδους αλλά και ανέμελες στιγμές στο σπίτι, δείχνοντας τη χημεία και την άνεση που υπάρχει μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο, ο Lecjaks έβαλε το δικό του στίγμα στην ημέρα των γενεθλίων της Ευγενίας, εκφράζοντας τον έρωτα και την αφοσίωσή του μέσα από ένα προσωπικό και συγκινητικό μήνυμα, γράφοντας, «Χαρούμενα γενέθλια».

Αυτή η κίνηση του Jan Lecjaks δεν είναι παρά μία από τις πολλές φορές που το ζευγάρι έχει μοιραστεί με το κοινό τους τις στιγμές της κοινής τους ζωής, ενισχύοντας την εικόνα ενός ζευγαριού που όχι μόνο αγαπιέται αλλά και περνάει υπέροχα μαζί, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή τους σύνδεση σε κάθε ευκαιρία.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση