ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Jennifer Garner: «Σταματήστε τις αισθητικές επεμβάσεις. Μην κοιτάζεστε στον καθρέφτη τόσο συχνά»

Δεν πιστεύει ότι πρέπει να φτάνει κανείς στα άκρα

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Jennifer Garner είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό κι αυτό φαίνεται από την επαφή που διατηρεί με τους θαυμαστές και τους ανθρώπους που την ακολουθούν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Harper's Bazaar και απευθύνθηκε στις γυναίκες που την ακολουθούν μιλώντας τους από την καρδιά της και με απόλυτη ειλικρίνεια. 

Η ίδια θεωρείται μία προσιτή celebrity καθώς εμφανίζεται συχνά άβαφτη και με τη φυσική της όψη κάτι που την καθιστά πιο «κοντά» με τον κόσμο και παράλληλα πιο ειλικρινή ως άνθρωπο. 

Η ηθοποιός τόνισε πως το μπότοξ και οι αισθητικές επεμβάσεις γενικότερα μπορεί κάποιες φορές να μας δείχνουν πιο νέους ωστόσο, δεν φέρνουν την ευτυχία κι αυτό είναι όντως γεγονός. Δεν πιστεύει ότι πρέπει να φτάνει κανείς στα άκρα για να «πολεμάει» τον χρόνο. 

«Η συμβουλή μου είναι να κοιτάτε λιγότερο τον καθρέφτη και να είστε προσεκτικοί, όταν πρόκειται να κάνετε κάποια ένεση στο πρόσωπό σας. Να είστε πραγματικά συνετοί και να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν προβείτε σε αισθητικές επεμβάσεις ή αποφασίσετε να προσθέσετε το οτιδήποτε». 

Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν εμμονές με την εμφάνισή τους και να επενδύουν την ενέργεια και τον χρόνο τους σε άλλες δραστηριότητες.

«Κοιτάξτε λιγότερο στον καθρέφτη, να έχετε λιγότερη εμμονή με την εμφάνιση και δείτε τον κόσμο για να βρείτε άλλους τρόπους για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας. Όλοι κοιτάμε τα πρόσωπά μας περισσότερο από ό,τι πρέπει και αυτό δεν κάνει καλό», πρόσθεσε.

Όσο διήρκησε η όλη συνέντευξη η ίδια έκανε λόγο και για την προσωπική της φροντίδα και δήλωσε πως φροντίζει απλώς το δέρμα της και τα μαλλιά της. 

«Έχω κάνει μπότοξ μερικές φορές και δεν μου αρέσει διότι δεν θέλω ένα παγωμένο πρόσωπο», δήλωσε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση